- SSD kibeszélő
- Milyen házat vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Templomegere
senior tag
válasz
Gorneck #1032 üzenetére
Gigabyte-ban nem tudom ot csak def futás volt . 800mhz
Asusban P5b, p5b deluxe a value jobban ment mint az ultra . magasabb mhz alacsonyabb fesz , ugyanaz a késleltetés .
Mhz 950 környéke volt meg CL 5.5.5.15 -ben 2,2V-on deluxban
value ment magasabb feszel , ultra 2.3V fölött megfagyott csontra
[Szerkesztve] -
Templomegere
senior tag
válasz
westlake #971 üzenetére
csak tesztelésre használom , használtam így , és annak a max időtartalmára kérdeztem rá , isten mentsen hogy huzamosabb ideig gyilkoljam szegényeket .
még szerencse hogy odaírtam ... geil ultra , és value után gondoltam azt hogy ez egy jó eredmény !
''ddr850 cl4-nek felel meg'' - ez bőven kielégítene a mindennapokban
de a mindennapokon marad a 900mhz CL 4.4.4.4 -
Templomegere
senior tag
Hi all !
Me kicsit megfektettem az új A-data Vitesta 1066+ ramjaimat . Nem tudom milyen ic van rajtuk , de szerintem elég kellemesen haladnak , főleg a GEIL value , ultra után gondolom ezt .
A lényeg hogy megnéztem mi kell ahoz hogy 900mhz DDR2 1:1 procival (e6400 , x8) CL3.3.3.4 -en stabilan közlekedjen . És sikerült is .....Igaz ehez 3.0V kellett neki.
De ami a legérdekesebb hogy alig voltak a bordák 35-40 fokosak , a régi geil ilyenkor már szerintem pirult volna ...., hiszen 2.3V -on égetően melegek voltak .
westlake ez a 3.0V meddig küldhető szegénykéimnek ?
nézegettem winrar tesztet de nem tudtam 1560 fölé menni
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2904, 96% Akkumulátor
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest