- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
csak ezzel inditsd el a géped, a másik ramot vedd ki, és ha mégis vmi baja lett, akkor A. el sem indul a gép B. elindul, csak random fagyogatni fog. De ennyit ki kell h birjanak, én nemrég szedtem le a ramjaimról a gyári bordát és még késsel is be kellett segiteni neki a feszitésbe, h elengedje a fránya ragasztó, ennyire könnyen nem lehet ezeket tönkretenni szerencsére.
-
Achill3uS
nagyúr
egy kis hajlitgatást simán ki kell birnia, sztem semmi baja nem lett, de egyébként a ragasztónyomokat én sebbenzinnel szoktam mindig eltávolítani, de még ha rajta is marad, ettől semmi baja nem lesz. de legrosszabb esetben is ha pl megszakadt valahol a nyákon egy szál a nagy feszegetésbe, nemigen lesz látványos a sérülés, tehát ha visszaviszed azzal, hogy most vetted és nem müködik, sztem szó nélkül kicserélik.
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Autós topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest