Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
csak ezzel inditsd el a géped, a másik ramot vedd ki, és ha mégis vmi baja lett, akkor A. el sem indul a gép B. elindul, csak random fagyogatni fog. De ennyit ki kell h birjanak, én nemrég szedtem le a ramjaimról a gyári bordát és még késsel is be kellett segiteni neki a feszitésbe, h elengedje a fránya ragasztó, ennyire könnyen nem lehet ezeket tönkretenni szerencsére.
-
Achill3uS
nagyúr
egy kis hajlitgatást simán ki kell birnia, sztem semmi baja nem lett, de egyébként a ragasztónyomokat én sebbenzinnel szoktam mindig eltávolítani, de még ha rajta is marad, ettől semmi baja nem lesz. de legrosszabb esetben is ha pl megszakadt valahol a nyákon egy szál a nagy feszegetésbe, nemigen lesz látványos a sérülés, tehát ha visszaviszed azzal, hogy most vetted és nem müködik, sztem szó nélkül kicserélik.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest