Aktív témák
-
edgR
őstag
ezt en is neztem, viszont a dobozaban egy mellekleten ez olvashato:
''caution
voltage:
for all geil performance ddr2 memory modules, please follow geil's recommended voltages for best performance. each model's specific recommended voltage can be found on the laser sticker to the right side of each module. please also refer to your motherboard manufacturer's owners manual for dram voltage adjustment''
sajnos mivel nincs fenykepezogepem igy bizonyitekom sem, de az altaluk emlitett hologramos matrican a ''voltage: 2.4v'' szerepel... a mem. mar majdnem 1honapja megvan, a tobbi cuccot augusztus elejen akarom megvenni hozza, azert is erdeklodtem mar most. -
frame>24
addikt
azóta mennek jól, úgyhogy mind1....
a vétel előtt 2 db adott típusú kingmax mars vót a gépben (azok mentek dualban), ezér mertem schlepp módon feltételezni, ha veszek melléjük 2 ugyanolyat, (melyek közt a különbség csak a futószalagon való távolságuk + 1-2 nm-es nagyságrendű porszem), jó eséllyel menni fog...
deee, tudom azért, h nem tökegyforma egyik sem...már a tényleges memóriájuk sem...
csak épp elegem lett, h akármilyen ''felsőbb rangú'' tag (pfff....) ír választ, az szükségszerűen egyből lebaszás is egyben, szvsz annyira nemvót fos és témátlan a kérdésem...
Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Goddess of Victory:Nikke
- Horizon Forbidden West
- Tőzsde és gazdaság
- Anime filmek és sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Synology NAS
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged