Hirdetés
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASUS ROG Ally
- Milyen házat vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
edgR
őstag
ezt en is neztem, viszont a dobozaban egy mellekleten ez olvashato:
''caution
voltage:
for all geil performance ddr2 memory modules, please follow geil's recommended voltages for best performance. each model's specific recommended voltage can be found on the laser sticker to the right side of each module. please also refer to your motherboard manufacturer's owners manual for dram voltage adjustment''
sajnos mivel nincs fenykepezogepem igy bizonyitekom sem, de az altaluk emlitett hologramos matrican a ''voltage: 2.4v'' szerepel... a mem. mar majdnem 1honapja megvan, a tobbi cuccot augusztus elejen akarom megvenni hozza, azert is erdeklodtem mar most. -
frame>24
addikt
azóta mennek jól, úgyhogy mind1....
a vétel előtt 2 db adott típusú kingmax mars vót a gépben (azok mentek dualban), ezér mertem schlepp módon feltételezni, ha veszek melléjük 2 ugyanolyat, (melyek közt a különbség csak a futószalagon való távolságuk + 1-2 nm-es nagyságrendű porszem), jó eséllyel menni fog...
deee, tudom azért, h nem tökegyforma egyik sem...már a tényleges memóriájuk sem...
csak épp elegem lett, h akármilyen ''felsőbb rangú'' tag (pfff....) ír választ, az szükségszerűen egyből lebaszás is egyben, szvsz annyira nemvót fos és témátlan a kérdésem...
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest