Aktív témák
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Dassler #1983 üzenetére
Mikorra várható a memó?
Egyébként ma meg 1,85V-on teszteltem a korábbi beállításokkal (880MHz, 5-5-5-15).
1. winrar 300-ig lefuttatva
2. super pi 4MB lefuttatva
3. 3dmark05 lefuttatva
4. 3db orthos cpu stress teszt 9-es priorityben+core temp+4 ablakban explorereztem: több mint 2 órán át futtatva
Eddig minden rendben ment, viszont sem a memtest 3.5 for windows, sem az orthos memtest nem futott rendesen...(igaz az orthos mellett ugyancsak neteztem
)
Asszem kipróbálom a memtest 3.1a-t bootolva, az a biztos... Ehhez van egy instal.bat, ha elindítom, akkor meg kell adni az ''a'' meghajtót, hogy oda telepítse fel a memtestet, vagy automatikusan a floppyra rakja? -
ROBERTOH
őstag
válasz
Dassler #1980 üzenetére
Még nem néztem meg, viszont rájöttem, hogy láma voltam, és sok feszt adtam a memnek. Hogy miért, azt hosszú lenne elmondanom, a lényeg, hogy 5-5-5-15 880MHz most 1,95V-on megy nagyon stabilan! Még megpróbálom alacsonyabb feszen is letesztelni (hátha lejjebb is atomstabil). Ha az megvan, nekiugrok a 4-4-4-12-nek is. Szvsz pár nap múlva már lesz fejlemény!
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged