- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
válasz
laragirl83 #3640 üzenetére
Ezt miből gondolod? BIOS feszekről beszélgetünk, a modulok gyári ajánlása pedig valós feszeket takar, tehát ha 2.2 - 2.3V az ajánlott fesz, akkor nyugodtan adhatsz neki BIOS-ból - a drop függvényében - 2.3 - 2.35V-t. Az enyimek tovább sem lépnek BIOS-ból, ha nem kapnak 2.2V-t. Nem csak kommersz modulok vannak.
-
Convex
aktív tag
válasz
nekem Stalker-nél csinálta, hogy kilépett játék közben, biztosra tudtam, hogy a ram, mert a procit, nem egyszer teszteltem azon a feszen más játékkal, azóta bedögltt a videókarim, és nem tudtam rájönni, mi volt a hiba.
-
Zoli329
addikt
válasz
Dehogy, ha megfelelő chipek vannak rajta, amik bírják, akkor nem.
-
VinoRosso
veterán
válasz
ok, de akkor miért ez a recommended voltage a geileken? Azt akarják, hogy kinyírd a ramot? Mch viszi ezeket az értékeket, esetleg a 4 Dimm kavarhatja meg vagy mire gondolsz? Próbáltam úgy hogy külön csatornába dugom a ramokat, meg úgy is hogy keverve, de sehogy se megy. Csak szinkronban van gond, aszinkronban semmi. Ha kiveszem a modulokat, hogy csak egyfajta maradjon bennt, úgy sincs semmi gond egyikkel sem. Most így hirtelen megharagudtak egymásra vagy mi
Nem lehet, hogy valami miatt kevesebb fesz jut egy modulra, ha 4et teszek be, és mondjuk eleinte ez még nem jeletkezett, csak most jött elő( pl valami megolvad, elvetemedik, megváltozik az ellenállása stb..) lehet próbálkoznom kéne 2,55-2,65 V-tal? Naon nem akarom, mert a Geileket féltem, az A-daták már bizonyítottak, de a geil naon forró fejűke
Aktív témák
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest