Aktív témák
-
válasz
laragirl83
üzenetére
Ezt miből gondolod? BIOS feszekről beszélgetünk, a modulok gyári ajánlása pedig valós feszeket takar, tehát ha 2.2 - 2.3V az ajánlott fesz, akkor nyugodtan adhatsz neki BIOS-ból - a drop függvényében - 2.3 - 2.35V-t. Az enyimek tovább sem lépnek BIOS-ból, ha nem kapnak 2.2V-t. Nem csak kommersz modulok vannak.
-
Convex
aktív tag
válasz
laragirl83
üzenetére
nekem Stalker-nél csinálta, hogy kilépett játék közben, biztosra tudtam, hogy a ram, mert a procit, nem egyszer teszteltem azon a feszen más játékkal, azóta bedögltt a videókarim, és nem tudtam rájönni, mi volt a hiba.
-
Zoli329
addikt
válasz
laragirl83
üzenetére
Dehogy, ha megfelelő chipek vannak rajta, amik bírják, akkor nem.
-
VinoRosso
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
ok, de akkor miért ez a recommended voltage a geileken? Azt akarják, hogy kinyírd a ramot? Mch viszi ezeket az értékeket, esetleg a 4 Dimm kavarhatja meg vagy mire gondolsz? Próbáltam úgy hogy külön csatornába dugom a ramokat, meg úgy is hogy keverve, de sehogy se megy. Csak szinkronban van gond, aszinkronban semmi. Ha kiveszem a modulokat, hogy csak egyfajta maradjon bennt, úgy sincs semmi gond egyikkel sem. Most így hirtelen megharagudtak egymásra vagy mi
Nem lehet, hogy valami miatt kevesebb fesz jut egy modulra, ha 4et teszek be, és mondjuk eleinte ez még nem jeletkezett, csak most jött elő( pl valami megolvad, elvetemedik, megváltozik az ellenállása stb..) lehet próbálkoznom kéne 2,55-2,65 V-tal? Naon nem akarom, mert a Geileket féltem, az A-daták már bizonyítottak, de a geil naon forró fejűke 
Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Orvosi kérdések
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Napelem
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nem lehet, hogy valami miatt kevesebb fesz jut egy modulra, ha 4et teszek be, és mondjuk eleinte ez még nem jeletkezett, csak most jött elő( pl valami megolvad, elvetemedik, megváltozik az ellenállása stb..) lehet próbálkoznom kéne 2,55-2,65 V-tal? Naon nem akarom, mert a Geileket féltem, az A-daták már bizonyítottak, de a geil naon forró fejűke