Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GrooveHero

addikt

Sziasztok.
    Lenne nekem 4x2gb Kingmaxon egy P35 DS-4-es lapban, mellette most egy E8400 futkározik.
    Azt szeretném, ha ha mind a 4 ram 1066-on 5-5-5-18-ban menne, de valahogy nem akarózik összejönni a dolog.
    Olyan, mintha az egyik ram nem 1066-os lenne, hanem csak 800-as.
    Marha rég csináltam ilyet, és már azt sem tudom hogy hol merre mit kell.
    Tudna vki segíteni?
    Egy két kép:

[link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

• GrooveHero

addikt

ez egy privát, de ide is tartozik:

szóval:

Hello!

Kezdem az elejéről. van nékem a következő computerem:

ASUS P5E
    C2D E6300 B2
    2X1066 Crucial BallistiX Tracer
    MSI 8800GT 512 OC

öh...szóval tuningúni kellen pöttyet ezt a rendszert, de a memóriák sztem nem viszik az 1200-at, állítólag, itt vettem ph-n, és azt mondták, hogy ennek még csak 1-ik oldalán vannak chipek, így szinte kizárt az 1200, de...

havernak teljesen ugyanaezek a ramok vannak, annyi kivétellel, hogy bios auto beállításon neki 1066-on megy a ram, nekem csak 800 :(

de neki mentek ezek a ramok 1165-mhz-en.
    és nem hiszem el, hogy egy 4000 ft-os kingmax 1066-os ram meg akár 1200-on is, de az én 30.000 HUF-os tuningramom meg nem:(

szóval a következő segítségre lenne szükségem: ha esetleg ismered nagyon részletesen minden egyes sorát a bios-nak nagyon örülnék neki, ha leírnád, hogy mi micsoda, mire való, mire jó, és hogy mit hova kellene állítani, hogy stabil legyen, és kb 1100 mhz-en mennyenek ezek a szutykok, már ezt kell mondanom:(

a proci nem is olyan fontos, az megy kb 3 gigahz körül. a rmaok lennének nayon fontosak!!
    előre is köszönöm minél hamarabbi, részletes, bő segítségedet.

Hali!

Új hozzászólás Aktív témák