- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Nyilván, nem is azt mondtam, hogy nem fog. Csak arra utaltam, hogy annak is kell + fesz a magasabb sebességhez, és 2.40 - 2.50V fölött aktív hűtéssel is megfeküdhet, így érdemes mérlegelni mit nyerhetek és mit kockáztatok. Bár biztos nem mindenkinek gond ez, majd vesz másikat, ha esetleg nem cserélik ki garban.
-
szasanyi
félisten
Itt sztem - a magas FSB miatt - hibázik a CPU és/vagy a chipset. Ha a RAM feszültsége és sebessége nem változik, az miért hibázna?
A fenti ok(ok) miatt egyszerűen nem stabil a rendszer.
Egyébként a RAMok magasabb órajelen járatásához + fesz kell, ami értelemszerűen itt is nagyobb hőtermeléssel jár. DE ha ment stabilan a névleges 1066Mhz az előírt fesszel, akkor most sem az lesz kevés. Pld. a GeIL RAMjai híresek a magas gyári fesz értékekről, ami nem ritkán 2.40V, DE ezt nem bírja el bármely RAM - vagy csak aktív hűtés mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3226, 90% Akkumálátor
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest