Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronin-
senior tag
válasz
KKK-007 #6347 üzenetére
Hali.
először is bocsi,hogy csak most írok.
kipróbáltam azokat a dolgokat, amiket írtál. egyesével próbálva jó volt 1066on 2,2-2,3-2,4 volton is. aztán lejebbvettem kicsit a feszt, mert melegnek találtam, tehát így maradt 2,2V on. Aztán auton beállította az 5-7-7-20 -as időzítéseket, ezzel lefuttattam 50% -ig a ram tesztet (nem volt kedvem végig várni) aztán elkezdtem lefele tolni az időzítést, 5-5-5-15 ön már hibázott rögtön az elején, ezért ment 5-6-6-18 -ra, ezzel jó volt. win-be is minden rendben ment. aztán jön a csavar a dologban, ugyanis reggel bekapcsoltam a gépet, mielőtt jöttem melóba, aztán miután win -be belépett, rá pár percre kékhalál..
wtf? ez mi,hogy este még jó volt, most meg rögtön KO ? nem vágom.. majd megpróbálom délután az időzítést feltolni 5-7-7-20 ra, bár az már elég soknak tűnik, akkor már inkább jobban járok, ha hagyom 800 -on és 5-5-5-15 be, nem ?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VR topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Konteó topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest