Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronin-
senior tag
válasz
KKK-007 #6351 üzenetére
már volt 4x1gb ram, az nem ment, ezért cseréltem zsir új 2x2gb -ra, és ezzel is ugyan az a gond, úgyhogy én az alaplapra gyanakszom.. azt hiszem azt kell majd gariztatnom, csak azt nem tudom ,hogy hogyan.. mondjam nekik,hogy a slot 1-be nem lehet az 1066 -os ramokat 1066 -on járatni ?
-
Ronin-
senior tag
válasz
KKK-007 #6347 üzenetére
Hali.
először is bocsi,hogy csak most írok.
kipróbáltam azokat a dolgokat, amiket írtál. egyesével próbálva jó volt 1066on 2,2-2,3-2,4 volton is. aztán lejebbvettem kicsit a feszt, mert melegnek találtam, tehát így maradt 2,2V on. Aztán auton beállította az 5-7-7-20 -as időzítéseket, ezzel lefuttattam 50% -ig a ram tesztet (nem volt kedvem végig várni) aztán elkezdtem lefele tolni az időzítést, 5-5-5-15 ön már hibázott rögtön az elején, ezért ment 5-6-6-18 -ra, ezzel jó volt. win-be is minden rendben ment. aztán jön a csavar a dologban, ugyanis reggel bekapcsoltam a gépet, mielőtt jöttem melóba, aztán miután win -be belépett, rá pár percre kékhalál..
wtf? ez mi,hogy este még jó volt, most meg rögtön KO ? nem vágom.. majd megpróbálom délután az időzítést feltolni 5-7-7-20 ra, bár az már elég soknak tűnik, akkor már inkább jobban járok, ha hagyom 800 -on és 5-5-5-15 be, nem ?!
-
Ronin-
senior tag
hello.
bár nem tuningal kapcsolatos a problémám, de talán mégis ide tartozik.. (alaplapos topicban nem tudtak segíteni)
Szóval adott egy gigabyte ep45-ds3 alaplap. 1 hete beletettem 2x2gb 1066 geil ramot (lc 5-5-5-15). Problémám a következő: az istenért se tudom 1066 -on járatni, 800-nál nem tudom feljebb tenni. Eddig be se bootolt a gép, aztán fogtam, átraktam a ramokat a dim2 és dim4 slotba, ott oké is volt, fel is tudtam tenni 1066 ra a ramokat, de win-be lépés után pár percel meg is adta magát (kékhalál). Próbáltam már elég sok beállítást... esetleg ha tudnátok pár tippet adni, vagy megfejteni,hogy mi lehet a gond az nagy segítség lenne..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vicces képek
- A világ leggyorsabb SRAM dizájn-ját kínálja a Marvell
- Egyéni arckép OFF
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest