- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
wow köszönöm! : )
Ezesetben megnyugodtam!Most is volt szívás túlhajtásból adódóan. TDU meglepő módon kilépett. Szokásos wines hibaüzivel. Tehát nem fagyott le a gép maga. Érdekes, mert alap állapotban ilyet nem csinál.
V.színű ez VGA lesz. 820-on van a cpu, ahogy néztem a teszteket, a legjobb gyári tuningos gtx+ is max 825-ön volt. Mind1, mert ráadtam Rivából a max hűtést 100%-ot, így nem akadt ki. V.színű ezért volt.
Mind1, tesztelés még folyamatban 1-2 hétig, aztán kiderül.@yolan: Ááh nem akarok költeni most. Most vettem 30 ért új vgat, mert a régi beszart... V.színű az is a túlhúzás miatt. Ott GPU, Ram, Shadder clock 25-30%-kal volt húzva gyári hűtésen (ott is rivából alap 100%ra tolva a venti) és a hátlapi alu csatlakozó szó szerint feketére kozmált az elmúlt 2 év alatt : ) Olyan felülete volt, mint amikor öngyújtóval égeted az alut és így hullámokban a fekete árnyalatai az amúgy ezüst színű hátlapon
De, azért bírtam 2,5 évig...
Új proci is kéne, ez a c2d az i7-esekhez képest már nagyon a béka segge =/ Ezért is mondom, majd egybe veszek új gépet. De akkor már valami tényleg tuning alaplappal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fogyjunk le!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- További aktív témák...
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest