- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HP notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
KaraDani #4836 üzenetére
Szerintem felesleges a 6GB és a DDR2 ára csak lefelé mehet (most a Ft árfolyamtól tekintsünk el) szóval felesleges megvenni kvázi előre. Ami a tuningot illeti semmi sem garantálja, hogy négy modullal fog úgy menni, mint kettővel (több példa van az ellenkezőjére)
Ha kell a 4 GB szerintem inkább add el a 2x1-et és vegyél egy 2x2-es kitet, úgy nagyobb sanszod van jobb tuningra, meg azért is, mert most még könnyebb eladni 2x1GB-ot, mint mondjuk egy év múlva.Szerintem inkább a multitaszk miatt van a folyamatonkénti "korlát" ami megint csak ilyen féligazság, de mindegy mert 64 biten se jobb a helyzet enni meg nem kér a parancs, ez ilyen "ártani nem használ" ha beírod, specifikusan segíthet, én így használom, káros mellékhatása nincs, nem nagy meló egy emelt szintű parancssorba beírni egy sort, szóval miért ne, ha csak egy dolog van amibe nem szaladok bele emiatt már megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HP notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest