Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Elmagyarázom:
- Phenom tuningja nem annyit tesz, hogy 1:1-be állítom a RAM-ot és az FSB-t, aztán növelem az FSB-t
- Phenom tuningja még akkor is viszonylag bonyolult, ha Black Editionje van az embernek
- nekem nem BE van, ergó HT alapórajellel kell tuningolnom
- ezzel nincs is semmi gond, amíg az alacsony. Azonban a magas órajeleken instabilitás jelentkezhet
- ez jobban jelentkezik, ha 4 modul van a gépben (CPU instabil => CPU-ban a mem. vezérlő => ram instabil)= ennek ellenére ezt veszem, mert így van valami kihívás, s nem "állok be a sorba"
És hogy mindez hogy függ össze a memóriával? Egyelőre pontosan annyit tudok, hogy két modullal stabilabb a rendszer, mint néggyel, ezért 2x2-re van szükségem, hogy jól lehessen tuningolni.
Azaz: extrém tuningnál jelent gondot csak a KingMax.
Erre bizonyíték: [link]
A tapasztalatomat meg azért írtam le, hogy tudd miről beszélek, s hogy nem kitalálom
Míg te AMD-vel én Intellel nem foglalkozom, azaz hogy ott mint működnek a Giga lapok, arról csak sejtésem van, de azt azért ne feltételezd, hogy nem tudom, hogy te az intelről beszéltél. Csak kiegészítettelek AM2+ -os tapasztalattal Giga fronton.
Ami meg a kompatibilitási listában szerepel az jó, spec a G.Skill az nem szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged