- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Milyen videókártyát?
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
1066-os Reaper-t nézek éppen. 1:1-ben 1066MHz-en 2,2V (gyári fesz) alatt nem hajlandó gályázni, azt adni kell neki. Hogy ezt most meddig bírja a DDR2 azt mindenki eldönti magában.
Tehát kvázi alapfeszen gyári alap időzítések mellett 5-5-5-15 1066MHz
Everest Ultimate: olvasás: 9119 pötty írás: 11109 pötty.
Nekem spec gyorsabban olvasta a Crucial-t a lapom, pedig az csak ezren ment, írni ezt írja gyorsabban de csak pár pöttynyivel, viszont ez 2,2V mellett orthos 100% stresszelés után épphogy csak langyos, szóval ez kevésbé melegedős fajta, de mint kiderült számomra a ram hőmérséklete max a házhőmérséklet tekintetében lehet számottevő, úgy egyébként a magas fesz idővel úgyis kinyírja a DDR2-őt, hiába a jó hűtés, az meg hogy 2,2V-on tudja csak az 1066-ot, hát én nemtom, én annyira nem vagyok elájulva. Mindenesetre ez 20k körül elérhető 2x2GB-os kit. Én spec ma vettem 22k-ért, de nekem meg volt kötve a kezem, mert gyorsan kellett, ráadásul utalványra, így csak az OHS jött szóba, mert ott elfogadják közel van és nincsenek horror árak, odaszóltam telón hogy épp mi van tegnapra és ez esett.
Ez is egy ram, de ha hosszútávra szeretnél választani nem biztos hogy ez a legjobb, adni kell neki rendesen a 2,3-2,4V-ot ha húzgálni akarod, persze lehet és megy is, csak nekem ez a fesz kicsit soknak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Energiaital topic
- ASUS ROG Ally
- One mobilszolgáltatások
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest