Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Ferrault
üzenetére
Ha visszaolvasol láthatod mi a véleményem / tapasztalatom a Kingston ramokról.
És nem ez az első... volt 800-as, 1200-as és most 1066-os HyperX. Volt 2 féle ASUS, és 2 féle Gigabyte lap. Én akkor sem vennék többet Kingston ramokat, ha mindenki másnak jó lenne, és féláron árulnák az üzletben csak nekem.
Egyébként az a legegyszerűbb ha nekilátsz és kiteszteled a tied mit bír, de sokat - bár kis túlzással mondhatnám, hogy semmit - ne várj tőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okos Otthon / Smart Home
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Yettel topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance White XMP - 10 év bolti gari!
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Fejlesztés hiányában megmaradt 8GB SK Hynix 2400MHz DDR4 SO-DIMM
- ASUS ROG STRIX Z490-F GAMING Alaplap
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És nem ez az első... volt 800-as, 1200-as és most 1066-os HyperX. Volt 2 féle ASUS, és 2 féle Gigabyte lap. Én akkor sem vennék többet Kingston ramokat, ha mindenki másnak jó lenne, és féláron árulnák az üzletben csak nekem.