Aktív témák
-
föccer
nagyúr
nah, feltaláltam azt az ajánlatot amit kaptam.
''Hello,
Van egy gigabyte duo pro lapom, és egy 2.8 ghz-es lga775-ös procim bele, ha érdekel.
Összevissza 39 ezer forintocska!
KISKACSA DÜR DICH
''
idézve.
Ez annyiból vonzóbb, hogy megvan mind a kettő, és nem kell rohangálnom vele +1szer. -
föccer
nagyúr
na bocsesz, hogy csak mostr válaszolok, de lent voltam a balcsin 3 napot korizni, és nem voltam net közelben...
szal, összefoglaló az elmult napok eseményeiről:
1.: lehet hogy elmegy a 3 lapkából 2 db-ra van jelentkező, de még meglátjuk. Lehet hogy traptor fórumtársun kap egy jó ajánlatot, és nem lesz az egészből semmi.
2.: kaptam egy lap+proci ajánlatot, ami más nem tudom, hogy miről és mennyiről szólt, de mindjárt utánna nézek.
szal mindjárt jelentkezem.
üdv.: föccer -
föccer
nagyúr
Van nekem 3*512/400-as ddr2-es ramom.
Eladni nem tudta, így inkább építek belőle egy gépet.
Ehhez kellene nekem valami alaplap, meg valami processzor.
Várom az ajánlatokat.
Átvétel kp Budapest, illetve a proceszort esetleg postán is fogadom. A Lapot mindenképp személyes átvétellel kellene megoldani.
thx.
üdv.: föccer
Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest