- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- Milyen egeret válasszak?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Fél tucat profilt kapott az új Arc meghajtó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabee jr
tag
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
Én inkább rakom el a karakterem "aludni", egy kihaltabb erdősáv bokrai közé, mint egy házba. A bokorból óvatosan előmászva sokkal jobban fel lehet mérni a terepet, mint egy épületből. Arról nem is beszélve, hogy így a beragadós bugot is gyakorlatilag nullára csökkentem. De hát kinek a pap kinek a neje...

-
Macka
veterán
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
Én a hajón ragadtam be, sikerült befutnom egy olyan szobába, ahol nem volt ajtó, bentről viszont nem lehetett kimenni. Nálam más szerverre való átlépés megoldotta azonnal, nemhogy a szobából, hanem még a hajóból is kitett.
Jött patch, 28 Mb, elvileg a lag hibát javítja.
-
gabee jr
tag
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
Engem Elektozavodsk településre spawn-olt vissza a játék, miután egy rohadt nagy ház emeletéről szó szerint a zöld fűbe haraptam (nem voltam ideges)...
A semmiből 2-3 óra alatt gyakorlatilag mindent visszaszereztem amire a túléléshez szükség volt. Aztán meg jól elkúrt@m, mert a gyéren lakott kelet felé vettem az irányt, a sok loot-ot és a lehetőséget jelentő Chernogorsk (nyugat) helyett. Most végigkajtatom a kelti partokat, aztán majd észak felől indulok vissza a déli területekre. Ha túlélem persze, oszt' nem ugrok megint fejest az emeletes házakról.
-
h8core
csendes tag
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
Én is igy jártam, már párszor, de a legdurvább az volt, mikor ,teljesen felszerelkezve, találkoztam egy sráccal, segitettem neki, kaja, víz, már azon gondolkoztam dobok neki egy pisztolyt is, de amint elfordultam egy fejszével kiütött, na ott elszakadt a cérna

Volt olyan nap amikor úgy éreztem ez a játék nem szól másról, mint az istenek a fejükre estek című filmben, a kis bushman, aki szalad folyamatosan, azzal a végkifejlettel, hogy amint beérek egy városba, két percen belül agyon lőnek
, de még ez is a játék szépsége és amint mondtad, még realisztikusabbá teszi.
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen ,MS3725
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Na, ennek a mókának most szerencsére vége.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)