Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Én remélem, hogy javítják a hibákat és a teljesítmény problémákat. Első nagy játékuk, OW is, magyar is, szuper játék.. Így elnézem nekik ezeket. Abba reménykedem, hogy a W3 is milyen volt mikor kijött most meg közel tökéletes.

Remélem valami nagy updaten dolgoznak, mert hogy pro-n is droppol néha az új területen az vicces. Nem ám szakadó esőben vagy mikor durván néz ki az egész játék hanem mikor semmi ilyen nincs és motorozok. -
Peace
nagyúr
Nálam is éjjel 11 körül pörgött le az end credits.
Látszik, hogy szívvel-lélekkel készítette a Bend stúdió! Akadnak benne olyan hibák és hiányosságok, amiktől azért kedved lenne az arcodat kaparni, de még ezek ellenére is maximálisan megkaptam mindazt, amit vártam!!! Nekem baromira tetszett, nagyon élveztem! Remélem, hogy valamikor elkészülhet a folytatás egy immáron tapasztaltabb Bend csapattal és a mostani hibák orvoslásával! -
Xaels
félisten
Na a sztori végére értem. Idén nehéz lesz ezt überelni.
-
S e t h
nagyúr
Spoileres fegyveres kérdés
A fegyver amit Skizo házában találtam(ssr), ahogyan látom nem került be a fegyverszekrényembe, szóval ha lecserélem elveszik ugye? Gondolom később még beszerezhető lesz valahonnan. -
kelzsoca
félisten
A stáblista elindult, a játék a hibáival együtt is az év játéka számomra, köszönöm az élményt Bend stúdió, a jövőben érdemes lesz figyelni rájuk is.

-
Xaels
félisten
Nah visszamentem Északra. Az én motorom jelenleg ilyen
-
S e t h
nagyúr
Srácok, spoiler nélkül, hányszor kell még elmennem egy kővel beszélgetnem a térkép sarkába?
Imádom ezt a játékot minden hibájával együtt, vannak benne repetitív dolgok, de ez mindent visz, hogy a térkép legtávolabbi sarkába kell rohangálnom a zombik között egy kőhöz.
Oké, amikor odaérek és elhangzik a "párbeszéd" addigra lenyugszom, de most jön negyedszerre.......Ja és a bugok.
Motorozok át egy kisvároson, látom, hogy egy sárga-kék háromszöges fickó hadakozik egy rakás zombival, gondoltam meg kell menteni, megtettem, utána semmilyen interakcióba nem lehetett lépni vele, semmi, ott kellett hagynom.
Bár ha meg tudok vele beszélni, akkor lehet ez lett volna a vége.
[link]Megnöveltem a hordozható tárgyak mennyiségét skillel, jóval kényelmesebb így, 20 ócskavas több mindenre elég.
Gondoltam én.
Elmentem aludni, másnap küldetés, nézem, hogy a 20 ócskavasból lett éjszaka 7, biztosan meglopott vki a táborban.
Utána nem engedte 11 fölé gyűjteni, akármennyit szedtem össze, nem ment 11 fölé.
Kiléptem a játékból, vissza, és utána engedte 20-ig gyűjteni megint.
Jó lenne egy Bugs Gone patch. -
chris0000
őstag
én még csak most indultam el
délnek...persze úgy,h minden küldetést megcsináltam...persze hordák még maradtak bőven...baromi hosszú a játék de ennek csak örülök.azt hittem,h ezután már unalmas lesz...dehogy,sőt egyre érdekesebb...az új területek feladatok a történet...nagyon jók... 
-
Xaels
félisten
[link] egy kis reggeli muzsika.
-
Woodslave
félisten
Na ez az utolsó o brian aztaqrva

-
Woodslave
félisten
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Két utolsó tábort a freakerek elinteztek nekem
semmit nem csináltam 
-
S e t h
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
Amúgy is csak vicceltem
Ahogy a játék is.
Fejvadász küldi és nem is rövid, úgy emlékszem háborús zóna is elhangzott a rádió forgalmazásban, vagy a küldetés címében.
Megcsinálom, alig van vissza, majd az utolsó ellenfelek egyikét sikerül úgy leütnöm, a kezében lévő gránát lepottyan, én későn vetődöm félre, cafatokra szakandok, kezdhetem elölről a küldetést, fuck.
Oké.
Erre második próbálkozásra bejön a táborba egy medve is, mondom wtf, hát mi rosszat tettem előző életemben?!? Aztán az ellenfelek komoly sortűz alá vették a medvét, aki hamarosan meg is bánta, hogy arra jött málnát keresni.
Haladok tovább, jött egy második medve, mondom mi a jó franc folyik itt? Nem mertem ismét meghalni, mert tartottam tőle, hogy a következő próbálkozásra benéz horda 1 és horda 2 is. -
S e t h
nagyúr
Nekem az elég könnyen ment, mert fel volt húzva a fókuszom és találtam egy olyan helyet, ahol a sziklában alul volt egy lyuk, csak ott kellett átgurulgatnom ide és oda amikor jött a benga, akkor toltam a fókuszt és lőttem, amikor elért volna, akkor gurultam át a másik oldalra. Persze elkapott 1x, de megbökdöstem.
Ha nem lett volna fókuszom, akkor csak a rohangálás marad, medvecsapda lerak, aztán molotov és shotgun a pofájába amíg ég, ahogy ez fentebb is le lett írva.
Megeszem a kalapomat, ha a videón látható játékot nem easyben nyomta.
Vagy ennyire erős fegyvert hogyan szerzett, vagy ezt a küldetést később is meg lehet csinálni? Azért ez a küldetés azért küzdősebb. -
Nescafé
őstag
válasz
szallasi007
üzenetére
Azt nekem se akarta beadni.
Drift + nitro -
felixo
őstag
Rajtam kifogott Zúzó, így töröltem a küldetést. Gondolom még gyengék a fegyvereim hozzá !?
-
Nescafé
őstag
válasz
szallasi007
üzenetére
Gratula

-
Nescafé
őstag
válasz
szallasi007
üzenetére
Én kiplatináztam

Amiért majd kapok ajándékba egy avatart meg egy témàt. -
Xaels
félisten
válasz
szallasi007
üzenetére
Nem kell 10 percig pörögni. Simán csak 10 percnyi driftet kell összeszedni összesen. A nitrosat meg olyan helyen tudod megcsinálni ahol keményebb lejtőben van egy szép íves kanyar.
-
Deck
titán
válasz
szallasi007
üzenetére
Ilyen alapon minden jáátékba van debil trófea. Ezek nem is tartanak sokáig és nem kötelező platinázni sem..

-
szallasi007
őstag
Az van hogy mindenhol mindenkit is megöltem mégis van 4 trófea amit nem adott be. A horda mellékküldetést sem érzi hogy lenyomtam volna pedig már nincs hova szaladgáljak a térképen.
Az már csak hab a tortán hogy van 2 debil trófea amiből az egyik hogy 10 percig pörögjek mint egy hülye a másik meg hogy 5 mp-ig nitróval drifteljek 😭 Ez kinek volt a hülye ötlete 😭😭 -
törölt tag
Ma visszatértem a játékhoz és az első négy területet kipucoltam. Mindenkivel örök barátságot kötöttem. Láttam minden endinget is.
Kellemes volt ismét zombikat gyilkolászni, de már igazi terminátor vagyok. Odaállok a horda elé és szépen pötyögtetve elfekszik mindenki.

Az utolsó területet majd csak akkor, ha jön performancia upgrade.
-
Xaels
félisten
válasz
Carlos Padre
üzenetére
-
S e t h
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
A skill megvan, a kereskedőset nem vágom, de ezek szerint a legmagasabb bizalmi szint kell hozzá, ahogyan szallasi007 írta , köszönöm nektek!
RudY, ha ezzel kezded a ps pályafutásodat, akkor utána sok minden gyengének fog hatni.
-
RudY
addikt
válasz
szallasi007
üzenetére
Igen, sokszor érdekes a "hiteles" értékelés és a valós élvezet összefüggése. Nem igazán érdekeltek soha a kritikák, beleolvastam párba, belenéztem néhány stream-be... és piszkosul megtetszett, a hibák ellenére is. Úgyhogy a Days Gone volt nálam az utolsó csepp, elérték a Sony exkluzívok a lélektani határt, és most már KELL a One X mellé egy PS4 PRO:

Nem biztos, hogy ezzel kezdek a már behúzott finomságok közül, de tuti meglesem picit.
-
S e t h
nagyúr
Ez a tárfejlesztés mit takar pontosan? Szerintem nekem ez elkerülte a figyelmemet.
Távcsövest is csak azért nem viszek magammal, mert az öt lőszer vicc.
A motorra aggatható lőszeres táska meg gondolom csak akkor működik, ha megyek vissza a motorhoz a lőszerekhez.
Persze így logikus, de egy harc közepén nem rohangálok vissza lőszerért. -
Woodslave
félisten
válasz
szallasi007
üzenetére
most hogy írod nekem is illetne már a sztori után befejezni mindent, de pár napig parkolópályára került a játék. Na majd meg hétvégén

-
Carlos Padre
veterán
válasz
szallasi007
üzenetére
Hát itt még nem tartok, tegnap írtottam ki az első hordát, mert a sztori miatt kellett, de rá kellett jönnöm, hogy kellő felkészülés mellett nem olyan nehéz. Ha viszont a nyakadba szakadnak valahol jobb ha menekülsz :D
-
szallasi007
őstag
Neki álltam tegnap kiírtani az összes hordát. Valami nekem nem kerek velük. Egy adott helyen vannak, levadászom mindet és a horda ereje vagy élete viszont nem fogy el. Magyarul valahol még vannak csibészek, de egyszerűen nem találom őket. A 40-ből nagyjából tegnap meg lett 10 plusz a sztori alatt is lenyomtam nagy nehezen négyet.
Egyébként érdekes hogy ahogy fogy a horda úgy adja be a további videókat, ha nem kap sztori DLC-t vagy folytatást akkor szomorú leszek.
Az O'Brian-es végső videó és amit mond
Aztán a Lisa-s videó - az is lehetne egy külön DLCEgyébként végső soron kiderült hogy az a játék ami a méltán híres kritikusok szerint semmi extra és a Sony mércét nem üti meg számomra zseniális

-
basel00
tag
Hali
milyen cuccot kell vennem hogy több töltényem legyen?
köszi

-
S e t h
nagyúr
Az attractror hatásos akkor is ha mondjuk 10-20 zombi szalad utánam, vagy csak akkor ha még nem észleltek?
-
xkoti
senior tag
Ha valaki netán 15k-ért megszabadulna a játéktól az legyen szíves keressen fel

-
Carlos Padre
veterán
-
Juhasz27
tag
Carlos Padre, Deck
Köszi a választ srácok

-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Na igen . Viszont azt is megpakoltâk bőven storyval.
-
Juhasz27
tag
Elég sokat laggol, szaggat a játék mióta az alsóbb régióban tengődöm. Azon gondolkodtam, hátha segít ezen 1 ssd.
Befolyásolhatja a játék futását?Tapasztalat esetleg E téren, illetve még véleményt meghallgatnék.

-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Igen van olyan fészek ami pl egy barlangot zàr le, amiben ott lapul 1 horda.

-
Xaels
félisten
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Várni kell rá akciót vagy kupont. Nekem van kuponom mert többször is vásároltam tőlük. Arch Enemy-s téli kabátot, In Flames-es pulcsit, saját márkás inget meg cipőt is. Eddig a minőséggel nem volt bajom pedig arra hepciás tudok lenni ruha esetén.
-
Carlos Padre
veterán
Amúgy ti olvasgatjátok a feljegyzéseket? Elég érdekesek, és nem jelennek meg a játékban. Illetve nem mind és nem teljes tartalmában. Háttérinfók.
-
Peace
nagyúr
De felba**ott ma reggel!!!
Egy bányában kipucoltam az anarchistákat. Rám rontott egy horda, meneküljek ki......menekülök, kijárat környékén járok, szembe jön 4 anarchista. 3-at lecsapok, erre beleesek a bánya falába. em tudok kijönni, kigurulni.....odaér a horda, bedarál.
Na itt kapcsoltam inkább ki a gépet és jöttem el dolgozni. -
chris0000
őstag
a hordák egy területen
belül nem mindig ugyanott tűnnek fel...pont ez a lényeg,h ne tudd előre betervezni a kis akciódat...a vonatos hordánál is egyszer a víz felöl jöttek,máskor a hegyoldalról lefele vagy a vonatból ömlöttek kifele...random jelennek meg még egy területen belül is...így érdekesebb 
-
S e t h
nagyúr
Tegnap úgy döntöttem, hogy bevállalom én is az első hordát.
Természetesen nappal mentem, tudtam hol van egy. Sherman campban az egyik épületben. Persze az én felszerelésem még elég kezdetleges, de vhol olvastam a neten, hogy a zombik nem tudnak létrára mászni és tudtam, hogy itt van egy létra, mert akkor létrán kellett felmásznom.amikor meg kellett szereznem a Liston kést
Persze nem garancia, hogy vhogy nem jönnek utánam, mert elég közel van egy másik ház és akár át is ugorhatnak, de mondom ki kell próbálnom, mert elég gyenge hordának néztem a youtubeon.
Nagy nehezen megtaláltam a rejtekhelyüket, a zene átváltott abba a baljós, hidegrázósba, viszont a horda nem volt sehol, amin meglepődtem.
Elmentem hát a térkép másik felébe, kipucoltam egy banditás tábort, mondom utána mit csináljunk, na, itt van nem messze egy fertőzött város hat fészekkel, essünk neki. És akkor meglepődtem.
Mentem motorral a városba és mielőtt beértem volna feltűnt előttem egy motoros, aki a városból jött ki és hátrafelé tüzelt, én pont eltrafáltam, meg is halt a fószer és akkor tűnt fel mire lövöldözött, mert feltűnt 1 zombi, 2 ,200 és rontottak nekem. A staminámnak köszönhetően elmenekültem, aztán lopóztam vissza, azok meg lecövekeltek a motoromnál és el sem mozdultak onnan. Mondom akkor wtf? Ezek mi a jó francot csinálnak itt fényes nappal? Ez vmi scriptelt jelenet volt? Az egyik helyen üres a fészek, itt meg egy horda van, ahol nem is kéne lenniük.
Megkerültem őket, kipucoltam a városban fészkeket, mentem vissza motorhoz, már nem voltak ott.
Nem tudom, hogy a patchek okozzák-e, de úgy tűnik, hogy hiába vannak fészkeik a hordáknak, van hogy nappal nincsenek a rejtekeikben és van, hogy irreális távolságokat járnak be és nem csak a rejtekhelyük környezetében vándorolnak.
Szóval még szűz vagyok, nem volt meg az első hordám.
-
Deck
titán
Tegnap nekem is meglett az első hordám. Hullottak mint a legyek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
S e t h
nagyúr
2 óra 4 perckor visítottam a röhögéstől.
[link] -
S e t h
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nálam fent van az összes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + FORTNITE! Magyarországi hivatalos 2 év garancia!
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Látszik, hogy szívvel-lélekkel készítette a Bend stúdió! Akadnak benne olyan hibák és hiányosságok, amiktől azért kedved lenne az arcodat kaparni, de még ezek ellenére is maximálisan megkaptam mindazt, amit vártam!!! Nekem baromira tetszett, nagyon élveztem! Remélem, hogy valamikor elkészülhet a folytatás egy immáron tapasztaltabb Bend csapattal és a mostani hibák orvoslásával!

zseniális...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

anno csak a Las of Us miatt vettem PS4-et...1 játékért.hihetetlen,h összetudják rakni a látványvilágot egyes játékoknál PS4-en...RDR2,GOW...

Egy bányában kipucoltam az anarchistákat. Rám rontott egy horda, meneküljek ki......menekülök, kijárat környékén járok, szembe jön 4 anarchista. 3-at lecsapok, erre beleesek a bánya falába. em tudok kijönni, kigurulni.....odaér a horda, bedarál.