- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
-
Lefty
addikt
Nem olyan veszes, en siman rohangalva megcsinaltam, nem bujkaltam. Rengeteg robbanos targy van es tele kis szuk reszekkel, amit jol be lehet robbantani. Tipik hordairtos terep, nem veletlen itt van a kuldetes. Tervezd meg az utvonalad aztan azt pakold vegig kannakkal meg bombakkal.
-
S e t h
nagyúr
Mivel párszor már ki lett tárgyalva nem árthat újra.
Bokorba elbújik.
Attractor eldob.
Utána rá a napalm.
Aztán gránát.
Ezt ismételni, amíg
a, meg nem döglik mind.
b, el nem fogynak a fentiek.
Itt egy videó a lopakodós végrehajtáshoz.
[link]Ezek hiányában hordók, tartályok melletti futkorászás és robbantgatás.
Még vmi. Van a horda közelében egy ház, több szintes. Ha bemész alul, úgy emlékszem a garázsnál, akkor ott leomlik pár bútor, vagy deszka és utána lezárja azt a bejáratot.
Utána ha felmész az emeletre és kilépsz az egyik ablakon, akkor onnan elég szépen lehet ritkítani a hordát, de teljes egészében nem lehet onnan kivégezni, egy kevés marad. Azt nem tudom, hogy lövésre elmennek-e a házig, vagy el kell csalogatnod őket odáig.
Ugyanakkor ennél a hordánál van egy olyan lehetőség is, hogy ha többször is megölnek, meg ne kérdezd hányszor, akkor a játék felajánlja, hogy átugorja neked és nem kell megcsinálnod.
Ezt csak végső esetben ajánlanám, hogy mert a sawmill horda ennél keményebb és nagyobb is lesz. -
Xaels
félisten
Figyelj oda mit mond neked Kouri. Úgy tervezd meg az utadat, hogy mindig tudj menekülni és a horda szűk helyre legyen szorítva. Használd ki a terepet, van pár robbanó tartály meg hordó. Tegyél le mozgásérzékelős bombát, meg van már napalmos molotovod azokkal is rendesen meg lehet őket ritkítani.
-
Xaels
félisten
Nem kell hagynod, elmész valahova ahol tudsz aludni, lefekszel és mikor felkelsz nappal lesz. Nappal beosonhatsz és kipucolhatod a Nero állomást, ha ügyes vagy.
(#782) S e t h gratula. Nekem kellene még jó pár trófea a platinához, de ez nekem sohasem ment. A sztorit végig élveztem és elég sok mellék dolgot megcsináltam így is. Szerencsére nekem sok bug nem keserítette meg az életem.
-
S e t h
nagyúr
Kezdj el barátkozni a gondolattal, bizony hordát kell írtanod, nagyjából hármat a fő cselekményszálon.
Ha az északi pályarészen lenyomtál volna pár galeri méretű hordát, akkor most már nem tartanál tőlük.
Egyébként ez volt nálam a főiskolás horda, az egyik legkönnyebbik.
Szépen egymásra feküdtek az attractor, molotov, gránát kombók után. Csak keresned kell vmi bozótot, amiben el tudsz rejtőzni, nappal kell menned és könnyű menet.
-
Carlos Padre
veterán
Alkalmazd a vércsicska módszert, bújj el a fűbe, dobj ki egy attractort és mikor odagyűlnek vágj hozzájuk vagy két napalm molotovot. És kivégzi a horda felét kb. Én mindig úgy indítok, hogy kinézek egy útvonalat, becsapdázom, odalopakodok a hordához, közéjük dobálok mindent amit csak tudok és spuri. Aztán RPDvel messziről leszedegetem egyes lövésekkel vagy rövid sorozatokkal a maradékot.
-
Xaels
félisten
A Hordákkal ráérsz akkor foglalkozni szerintem amikor már a sztori is rákényszerít. Akkor már lesz egy csomó felszerelésed, ad pár tippet is hogy ugorj neki. Addig meg menj nappal amikor alszanak olyan helyekre, a Nero kutató állomásokon szedd le a kihangostókat akkor nem fognak rádugrani amint visszaállítod az áramot.
-
RudY
addikt
Passz, szerintem ahogy jónak látod.
(#770) S e t h
Én már találkoztam ugyanazon a helyszínen a Cascade terület déli részén, ahol egy Nero helikopter is van, és a főút leomlott, csak a mellette lévő földúton lehet délre menni... nem tudom a hely nevét.
Ez volt az első horda, amit elintéztem, pár napja errefelé portyáztam, hogy a Copeland táborban is meglegyen a 3. szint. Jócskán elhagytam a mocit is valahol és jött a meglepi horda. Nem értem miért duplázott ide. Mondjuk van még ezen a területen 3 horda, amit le kellene intéznem, lehet, hogy már könnyítésként dobta ide őket a játék, mert úgy gondolja béna vagyok és nem találom meg őket.Ez a ninja téma is érdekes, szerencsére nem találkoztam még ilyennel. Mintha nagyon durván későn számolná oda őket a proci.
-
S e t h
nagyúr
Én az MG55-öt szeretem a legjobban, kőkeményen Rambo feelinget ad, szinte nulla visszarúgás, hatalmas tárkapacitás, a hatótáv is nagyon jó, akár sniperek leszedésére is megfelelő.
Egy hátránya van, akkor válik elérhetővé, ha 20 hordát lenyomtál.
Egyébként pont az is a bajom vele, hogy csak a hordák lenyomásával kapjuk meg a legjobb fegyvereket, tárfejlesztéseket, de a hordák eliminálásával pont a szükségszerűségük kérdőjeleződik meg, utána már mi ellen használjuk?Hordákon kívül meg a crossbow a nagy kedvencem az eltérő típusú vesszőkkel, a maradványos a legnagyobb trollság ellenséges táborok bevételekor.
-
S e t h
nagyúr
Éjjel amikor kint vándorolnak, akkor üres a barlang és simán bemehetsz.
A Cascade pályarészen is volt egy ilyen, és lesz majd Crater Lakenél is.Más. Ma nagy bulit csaptunk a srácokkal.
Az egy dolog, hogy hangosak voltunk és volt pirotechnika is, de azért na. Hol vannak a textúrák?
Az új patch óta több buggal találkoztam, mint előtte bármikor. Az meg már tényleg zavaró, hogy már nem csak benzineskanna effekt van időnként haladás közben, de most már másmilyen is, mintha láthatatlan tárgyaknak rohannék neki.
Lehet az eltűnt textúrákkal ütközök időnként. -
Woodslave
félisten
most csak arra utaltam, hogy a legdrágábban megveszek egy játékot (nem mondom bughalmaznak mert az túlzás lenne, meg lehet a slimen való futási próblémákat amúgy se tudják javítani) de az hogy már végigjátszom és még jön ki a javítás, amikor már használtan 14k, sőt újonnan 15k.ért megveszem az úgy legalább elgondolkodtató.
De nyilván az is igaz mit számítá pár ezres
-
S e t h
nagyúr
Nekem az elég könnyen ment, mert fel volt húzva a fókuszom és találtam egy olyan helyet, ahol a sziklában alul volt egy lyuk, csak ott kellett átgurulgatnom ide és oda amikor jött a benga, akkor toltam a fókuszt és lőttem, amikor elért volna, akkor gurultam át a másik oldalra. Persze elkapott 1x, de megbökdöstem.
Ha nem lett volna fókuszom, akkor csak a rohangálás marad, medvecsapda lerak, aztán molotov és shotgun a pofájába amíg ég, ahogy ez fentebb is le lett írva.
Megeszem a kalapomat, ha a videón látható játékot nem easyben nyomta.
Vagy ennyire erős fegyvert hogyan szerzett, vagy ezt a küldetést később is meg lehet csinálni? Azért ez a küldetés azért küzdősebb. -
törölt tag
Ezt dobta a gugli
Days Gone update 1.05 Changelog
Added fixes for crashing issues with Days Gone version 1.05.
Added stuttering and lag fixes.
Days Gone 1.05 fixed framerate drop issues.
Various performance and stability improvements.
Added fixes for glitches with Days Gone 1.05.
Added minor bug fixes and changes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Drón topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Házimozi belépő szinten
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest