Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bad Pritt
félisten
Hát addig jobb a fire, amíg nincs valaminek nagyobb fire ellenállása. Elég csalóka, mert a játék nagy részében kifejezetten erős vagy fire sebzéssel, aztán Soul of Cindernél meg köpni-nyelni nem tudsz. Raw+resin kétszer annyit sebzett majdnem, mint a felhúzott chaos fegyver.
Meg hát ugye az is benne van, amit írsz, hogy sokkal több helyre kell pontokat dobálni, szóval vagy máshol áldozol fel pontokat és nem varázsolsz mondjuk, vagy nem jutsz el még a soft capig se int és faith-nél. -
Bad Pritt
félisten
Végén is. Szintén pyromancert indítottam és Soul of Cindert a raw broadsworddal nyomtam le végül annyira szar volt a sebzése a többinek.
Viszont a NG+ végére beállt a build és rendesen odapörkölt mindennek.
Most az SL1 karinál inkább a sima fejszét használom szintén a raw gemmel, elég durva cucc tud lenni. -
Tasunkó
őstag
Ezt a játékot , hogy megy a KardosJóska, próbálják megcsinálni az első kompjúterjáték óta(persze vannak más műfajok). A DS-el sikerült először rendesen. Kíváncsi leszek, van sok alternatívája most is, de a ds-ről mégegy DS-nyi ugrás, vagy ami azt megközelítené, szerintem beláthatatlan. De igen, lehet most ez a stílus alap lesz és ennek a variációi felé fognak elmenni, ötvözése, hangulata stb.
-
shakuras
csendes újonc
Lehet, van aki mást mondana, szerintem egyrészt a grafikai design, látványvilága, hangulata. Hogy fantasy helyett sokkal inkább horror a game
A története is tetszik. Jól ki van találva. Valamint azok az elegáns páyaszerkesztési megoldások, shortcutok, amire a DS1-ben is sokszor rácsodálkozik az emberfia. És végül a harcrendszer. Hogy nem bújhatsz pajzs mögé, (feszült figyelem mellett) másfajta lendületességet követel meg a játék.
A legjobbak közt nem is lehet akkora különbséget tenni. Mindegyik souls játék 9/10 pont feletti teljesítmény szerintem. -
sp8787
addikt
BB-bal ha nem mutatsz pl. egy tokeletes Cleaver-t nincs mirol beszelnunk.
Ugyanez a Nioh-nal ,ha nem mutatsz egy +135-os fegyver/geart-t akkor sincs mirol beszelnuk.Nyuszitve fetrenghetsz a foldon, mondhatsz barmit, az en "definicom" szerint nem jatszottal az adott jatekkal tehat nincs mirol beszelni, nincs mit magyarazni.
-
törölt tag
Na pontosan ezekkel küzdök én is. De akkor most megnyugszom, hogy nem én vagyok a béna, hanem a játékot okolhatom.
A casting time tényleg nagyon hosszú, de nem biztos, hogy a sok kicsivel előrébb vagy. Van pár erősebb spell, de csak néhány darab, amit érdemes használni. Great Heavy Sould Arrow, Pestilent Mist, Soul Stream, ezek mind jók és erősek. De tényleg nagyon ki kell centizni a castot, különben azonnal kapa.
Az INT-es fegyverek nem annyira gyengék. Pontosabban amit te infuse-olsz, az valóban gyenge, de a játékban van pár darab, ami erősebb. Pl. ezt Fextralife rosszul látta én meg beleestem a csapdájába. Crystal Sage és Astora dagger (bár ne memlékszem pontosan) elég erős, de ezekkel pl., pont az oldal tanácsa miatt nem foglalkoztam, közben meg a legerősebb INT-es fegyverek egyike.
De összességében első végigjátszásra valóban gyenge bármelyik caster. De YouTube meg tele van erős sorcerer meg pyromancer meg dark magic-es builddel. Persze az már második vagy harmadik végigjátszás, addigra meg már van annyi skill pontod, hogy tudsz mindenhová tenni és akkor rövidebb a casting time is meg nem is halsz olyan könnyedén.
Meglátjuk majd ha eljutok odáig.
-
törölt tag
Oceirosnál akadtam el. De ott a legtöbbször azért halok meg mert a kamera beakad, ezért nem tudok elmozdulni semerre. Viszont amikor meghalok és körbeforgatom a kamerát akkor bőven volt hely még körülöttem minden irányba és simán mehettem volna.
Tettem minimális pontokat más statokra is és van egy kardom is, teljesen magicka még sajnos nem tudok lenni. Illetve controllerrel olyan, mintha laggolnék, még ezt is meg kellene oldanom. Kb. 2 hónapja hagytam ott Oceirost, de most az Elden Ringre nagyon rákattantam, viszont az még baromi drága, szóval jó lenne a DS3-at megcsinálni.
A másik probléma, hogy Oceirosnál valamiért nem tudom megidézni Hawkwoodot, még az is lehetne egy megoldás csak rá kellene jönni miért nem működik.
De ezért gondoltam arra, hogy lehet újrakezdem és csak 4-5 szintenként fejlődök, hátha úgy erősebb lesz statokban a karakter. -
Bad Pritt
félisten
Van egy állandó multis közössége a DS3-nak, szerintem PC-n is rengetegen játszanának vele még, engem Xboxon állandóan bedobált másokhoz és hozzám is jöttek invadelni, úgyhogy abszolút él még a játék. Az nem érv, hogy single játék multi komponenssel, ha mennie kell a multinak, akkor menjen. Pont.
Az ER multija meg szarabb, nem véletlen vándorolnak vissza DS3-ba rengetegen...
-
melega
őstag
Hallod 10-12 éves gyerekeknek javasolták az 576 nál a Halo 5 öt megvenni.
Azt egy tanár mindenkit ellene akar hangolni.
Nagyon fél hogy mindenki nagyon agresszív tőle meg bekattan, veteránon sincs olyan nehéz mint az Immortal Unchained
Nagyon zavarja hogy mi ezt nem szégyelljük.Kocsmába jár alkoholizálni attól meg nem fél hogy az alkohol elviszi a fiatalokat mint a viszkist.
Jobban fél hogy a Halo 5 meg a DS 3 tönkreteszi őket.
-
melega
őstag
És MgRage
Émost toltam ki kezdtem újra new game plusba, és a Rothadásig eljutni sokkal nehezebb volt m8nt alapjátékban.sőt 9 embert el is használtam.
Van egy nehéz fegyverem ami 450 et sebez. Viszonz a könnyebbeket 250-270 nél nem tdtam tovább húzni.
A másik a 450 szintű fegyvernél karakterem nehezen mozog.
Hogyan tudom elérni hogy 600 as szintű legyen egy könnyű fegyver, vagy a karakterem könnyebben mozogjon 450 szntű fegyverrel?
-
melega
őstag
Ja hallod egy tanár bement a boltba ezeket bűntetném meg.
Az volt a baja hogy mikor megjelent a Witcher 3 csomó 20 on éves srác tolongott érte gondolom olyan agresszívak nem lettek mint egy 9 éves, meg nem keverték a valósággal a szülők leszarták hogy fél a játéktól meg nemszereti.
A másik fél hogy a DS 2 től mindenki csak agresszív lesz meg bekattan mi ezt nem szégyelljük. 14 éves gyereknek semmi baja nem lett tőle.
A régimódi tanárok szülők ilyenek.
Azt lesnének mennyi gyerek játszik vele nyugodtan. -
melega
őstag
Néztem egy soulslike játékot Lies of P Bloodborne másolat lesz.
Nekem 180 órám van az Elden ringbe a star ending és visszatöltéssel a normal ending 2 befejezéssel meglett.
Még tervezek egy végigjázszást aminek a végén minden elég, most a 2 fázisúakat megpróbálom segítség nélkül.
Nem tudtam hogy sacred itemmel erősíthető az estus flaska ami a Marika churchokbe található.
Egyébként az Elden ringben mivel állok ellen a mérgezésnek, vagy a tűznek?
Itt is gyűrű kell hozzájuk? -
Bad Pritt
félisten
Miyazaki azt mondta sokszor (legalábbis az angol fordításban), hogy a lehető legnagyobb szabadságot akarja adni a játékosoknak, ez az Elden Ringgel maximálisan sikerült is, nem igazán jut eszembe ennél jobb sandbox játék a Minecrafton kívül.

Azt nem csodálom, hogy a DS2-t elengedted, egy gyenge játék. Lehet szeretni, nem szeretni, mint bármelyik másik From produktumot, de technikai értelemben egy CP2077 szintű hulladék a mai napig, csak nem volt körülötte akkora hype, így nem is bukott akkorát, olyan megoldásokkal, ami már a 2000-es évek elején is gázak lettek volna, annyi előnnyel, hogy legalább a framerate nagyjából stabil. Ez azért nagyon szomorú, mert voltak benne jó ötletek (amiket aztán nagyrészt átemeltek az ER-be) és a sztorija, világa talán jobb is, mint a másik két résznek.
Viszont az tök egyértelmű most már, hogy a From = Miyazaki. Az elmúlt másfél évtizedben bármibe kezdtek nélküle egy kalap szar lett, viszont az ő játékai mind top kategóriásak, szóval amíg marad náluk, addig nem lesz nagy probléma.

-
melega
őstag
Szerintem a From Software azz elden ringgel majdnem az összes puskaporát ellőtte.
Minden benne van ami egy nyiltvilágú dark souls játékban benne kell lennie.
Most éli fénykorát a From szerintem nem elden ring 2 kéne hanem egy Bloodborne játék olyan ötletes nyiltvilűágú környezetben mint az elden ring. -
Bad Pritt
félisten
Amúgy az rohadt érdekes, hogy az Elden Ringnél csomó DS2-es sajátossághoz visszatértek, pedig a DS3-hoz kukázták őket. Rengeteg boss encounter hasonló elvet követ, visszatért a power stance, van life gemhez hasonló item, csak itt az fp-t növeli, a világ is hasonlóképpen szerteágazó módon épül fel, stb.
Mintha fejleszteni akartak volna mindent, ami a DS2-ben nem volt az igazi. -
melega
őstag
Srácok a dark souls 3 ba kód és segítség nélkül eljutottam aStorm of kinghez villámló kard. A másik kardhoz és pajzshoz is titan slunk kell csak.
Levásároltam a dark souls remasterdet ps 5 re megpróbálom kód nélkül, ps 5 re amúgy sincs kód, utána a DS 2 őt ugyanúgy. Sőt ott még mivel pcs internetes segítség se lesz.
Utána Elden ring dlck próbálom magamtól.
-
törölt tag
Igen, de a Handmaiden készleteit már kimerítettem, legalábbis ember szempontból. Titanite van bőven most. Más árusról nem tudok. Illetve amikor a shrineban van Greirat, akkor még tőle lehet ilyen hasznos cuccokat venni, de őt valószínűleg elveszítettem Irithyllben. 
Ja meg Patches, de nála se sok minden van. -
törölt tag
Igen, Rosaria-ról tudok, volt is tervben egy külső változtatás.
A pontokkal ügyes voltam egyelőre.
Viszont voltak olyan fegyverek, amiket nem kellett volna fejlesztenem és bizonyos magic alapú dolgokat előbb kezdtem volna el és másképpen játszottam volna.
Illetve az armor dolog zavar, de az már más kérdés. -
Hasonlóképpen játszottam én is. Az adott pályákat bejártam amennyire tudtam, megöltem a boss-t a végén, majd csak utána néztem fel a wiki-re, hogy kihagytam-e valamit. Így a felfedezés érzése is megmaradt, meg a játékra szánt időm sem ment el végtelen bolyongással. Bloodborne-t is így játszottam végig.
-
-
-
MageRG
addikt
Részvétem.
Még én sem vettem rá magam a DS2-re, de amit tudok róla:
1. Adaptibility - muszáj felhúzni, mert különben elég rossz élmény a játék. Kicsit obskurus hogyan nő.
2. A hitboxok xarok, de ez van, ezt kell szeretni (ilyen még a DS3-ban is van, csak nem túl sok).
3. A DS2 egy sokkal ambicíózusabb projekt volt, amit végül *nagyon* le kellett faragni. Ezért ronda sok helyen.
Viszont a DLC-k határozott minőségi ugrást jelentenek. -
törölt tag
Azt kell, hogy mondjam, ez piszok jól sikerült. Eszméletlen hangulatos, és kegyetlenül nehéz. Ez az igazi DS3.
Ez a 3. boss... mondjuk lehet, hogy nem a játék elején kellett volna vele megküzdeni. 
Véleményem szerint (egyelőre) az látható viszont, hogy a mágiára nagyon rá van gyúrva ez a mod, remélem a hagyományos fegyverzettel szeletelő emberkéket is bőven fogja támogatni, mert én pl. így nyomom.
-
törölt tag
Hát a 3. részben a katedrálisban az óriások minden volt, csak nem boss. Még miniboss se. Az 1. részben a hídon a vörös sárkány.. az mondjuk igen. Minden furcsasága ellenére, nagyon várom az Elden Ring-et, biztos, hogy azonnali vétel lesz, és azt hiszem egy hét szabadságot oda ki is veszek.
-
MageRG
addikt
Vitality-t szvsz csak akkor érdemes nagyon tolni ha tank buildet csinálsz.
A DLC-kben meg majd' mindegy mennyi páncél van rajtad, sokkal jobban megéri időben dodge-olni.
DS3-ban a Sage ring az nagyon kell ha folyamatosan lősz. Ha csak buffolsz, akkor nem annyira.
Kicsi spoiler: mindkét DLC-ben van egy-egy brutál fegyver varázslóknak. Az egyik egy kasza (bár ez inkább DEX/INT), a másik egy tőr.
Ha meg növelnéd a sebzést, felteheted Dusk nyuszifüleit és van egy Magic Clutch ring is. Van olyan gyűrű is ami az FP költséget csökkenti. Mind a háromnak van hátránya is. -
centrino
senior tag
Ezért is baromi sokoldalú egy Dark Pyro. +10 Pyro Kesztyű és +10 Izalith Staff (jó int+fth scaling) és "ezernyi" pyro/spell közül választhatsz. Nem beszélve, hogy dark/chaos az egyik (ha nem A) legjobb infuse az egész játékban. Ekkor elég lehet csak 30/30 ig felvinni a két damage stat-ot, ha főleg fegyveres harc, bár baromi erős egy Chaos Bed Vestiges / Black Flame kombó 40/40 stat mellett. (és Onyx blade szépen skálázódik 30/30 felett is, ami a leghosszabbb Greatsword)
-
-
Janusz001
őstag
Dex builden vagyok, azt hiszem 45 körüli szinten. Statok, 44dex, 20 vigor, 19 endurance, 800 körüli hp, +4 -es sellsword sharp gemmel, kezdő armor szettel, valamint a stamina regeneráló, a másik meg az élet növelő gyűrű, előtte a súly csökkentésnél a támadási erőt növelő volt rajtam.
Van még egy +4 -es uchigatanam, de végül a sellsword mellett döntöttem.
Cathedral megvolt, már olyan 18k soul kell egy szinthez. -
-
törölt tag
"Itt a Bloodborne-t nem szeretitek?" Ezt a kérdést most nem igazán értem. A miértet nem értem. Én speciel hogy a viharba ne szeretném, sőt, szigorúan magán vélemény: a Dark Souls 3 mellett a Bloodborne konkrétan a játéktörténelem legjobbja. Kétszer toltam végig anno PS4-en, és nagyon bízom benne, hogy PC-re is ellátogat. Ha így fog történni, én biztos, hogy rongyosra fogom játszani.
-
MageRG
addikt
A faith buildek sok esetben elég harmatosak, mert a mirákülöket nerfelték.
De Lothric Knight GS pont az egyik olyan fegyver, amivel lehet zúzni. A másik a SSS, csak azt is nerfelték.
A Ringed City DLC-ben van egy olyan mirákül ami sokkal jobb, de ha most is gondot okoznak a bossok, akkor vért izzadsz mire megszerzed.A Lothric tesók nem annyira build függőek, inkább rá kell érezni a trükkjére. És persze gyors fegyverrel könnyebb.
-
törölt tag
DS2-ben egészen egyértelmű, hogy merre kell kb. menni. Szerintem nem annyira lineáris, mint a 3. rész, de ha mégis eltévednél az ottani ellenfelek ereje jelezni fogja, hogy menj onnan. Én amikor a központi helyen mindenkivel beszéltem (érdemes az összes beszélgetést meghallgatni, még ha baromi sok is van belőle az elején) nagyjából lehetett tudni merre. Pl. az elején 4 felé lehet menni. Ebből egy kapásból el van zárva, a 2. helyre meg nem tudsz menni, mert meglátod miért. Így marad 2. Itt meg az ellenfelek ereje megmutatja, hogy "kedves aszott élőhalott, sürgősen told el innen a képed"
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- Ingatlanos topic!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Guild Wars 2 (GW2)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Viszont a NG+ végére beállt a build és rendesen odapörkölt mindennek.

A története is tetszik. Jól ki van találva. Valamint azok az elegáns páyaszerkesztési megoldások, shortcutok, amire a DS1-ben is sokszor rácsodálkozik az emberfia. És végül a harcrendszer. Hogy nem bújhatsz pajzs mögé, (feszült figyelem mellett) másfajta lendületességet követel meg a játék.

Ez a 3. boss... mondjuk lehet, hogy nem a játék elején kellett volna vele megküzdeni.