Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _drk

    őstag

    válasz Janusz001 #7156 üzenetére

    Első egyik legkeményebb Boss, úgy hogy ne csodálkozz. Főleg a második fázisa.
    De Először is vissza az elejére.
    Üss fel egy végigjátszást mondjuk a wiki-set, vagy youtube vagy akármi, onnan leshetsz jó buildeket és hogy nem-e maradt ki valami előtte(Cathedral meg volt?), ahol mondjuk még tudsz vagy 5 szintet lépni. Ott még nézd meg az alapokat, mondjuk equipload, meg milyen fegyver ami jó, meg az hanyason van és abba milyen gem, és ahhoz neked mit kell fejleszteni. (Titkos tipp: Longsword!) itt komoly 100-as különbségek lehetnek. Ott már játszanak a 2 kezes nagy fegyverek is! Emlékszem én első végigjátszásomban akkor kezdtem el az UGS-sel menni, de vissza váltottam longsword-re. Jobban jött ki az stamina meg a gyorsaság.
    Másodszorra: bárhol tudsz farmolni, gyűjtögess még pár szintet.
    Pont az ottani bonfire egy nagyon jó hely. Ahogy harcolnak a Dark Knight-ok ingyen soul, vagy a másik irányba is el lehet menni. Ott van 3 alvó enemy is akik adnak vagy 1500 soult.
    Harmadszorra: Tudsz idézni, de ahhoz ember kell, ami gyorsan elfogy ha azzal próbálkozol.
    Negyedszerre: Szerintem legalább 20-as Vigor kell és 20-as Endurance kell ha nem ismered a Boss mikor ugrasz el és mikor támadsz. Sőt, én 1000hp felett, és vagy 110 Stamina, a sebzéses meg legyen 20-30 között. Az már egy jó alap, hogy 1 ütést kibírsz, tudsz pluszt ugrani vagy ütni és ha megütöd már sebzed is.
    De 50+ próbálkozás után azért már megnézném, hogy egyáltalán jó-e a buildem.

Új hozzászólás Aktív témák