- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
válasz
Bad Pritt #8832 üzenetére
Bingó, tényleg ez volt a baj! Köszi mégy egyszer!
(Azt nem tudtam, hogy embered állapot kell hozzá. Arra emlékeztem csak az első végigjátszásomból, hogy ott jön egy elég kellemetlen alak, most meg semmi. Azután rákerestem, s ott csak olyasmiket írtak, hogy ha küzdöttél a fával vagy valamiért beszakadt a fa alatt a padlózat, akkor már nem fog jönni a csóka.)
Közben meglett a Vordt féle fagyos koponyalapító is. Azt nem néztem előzetesen, hogy ez ilyen dög nehéz fegyver (csak az erőkövetelményre lestem rá), úgyhogy gyúrhatok kicsit vitality-re is
Szerencsére volt vagy négy szintlépésnyi soulom, úgyhogy 19-re feltornáztam, s így csak a gatyát kellett lecserélnem egyelőre egy hajszálnyival könnyebbre (meg a pajzstól, íjtól megszabadulni), máskülönben az induló lovagi felszerelésben tudok haladni fatroll nélkül.
A hosszúkard után valóban elég lassú ez a hatalmas buzogány (és persze csak két kézben tudom lengetni, mert 20-as az STR), viszont az ütőtávja (és az ereje) bőven ellensúlyozza. (Szerencsére ER-ben a legtöbbet pont ilyen dög nagy fegyverekkel nyomultam, így rögtön elég jól érzem a ritmust. Csak a stamina menedzsmentre kell odafigyelni, mert ami nem megy le kb. két pofontól, ott - ha még kicsit futottam is az ellen felé - már nem fér be rögtön egy harmadik is. Mindenesetre még az olyan kiszámíthatatlanul izgő mozgó kis rohadékokat is triviálissá teszi a buzogány, mint a kutyák vagy a sipkás undead slave-ek (vagy thrallok - nem is tudom, mi a rendes nevük). Nincs velük semmi szenvedés, nem úgy, mint az egykezes kardnál, amely ütőtávjából sokszor pont ki tudtak táncolni a legváratlanabb pillanatokban.
Most majd jön egy Boreal Knight, ha jól emlékszem. Gyanítom, az ellen a fagy speckó pont nem fog érni semmit, plusz az egy agresszív és gyors rohadék, ha jól rémlik. Majd kiderül, hogy muzsikál abban a szituációban a fegyver.
-
Gothmog
senior tag
válasz
Bad Pritt #8830 üzenetére
Nem voltam még a fánál, viszont embered sem vagyok. (Sikerült halálba bukfenceznem egyszer még az említett tábortűz elérése előtt, így a Vordtnál kapott embered státusz nincs meg. Persze tatyóban van egy rakat ember, de nem gondoltam volna, hogy esetleg ez is kellhet...)
-
Gothmog
senior tag
válasz
Bad Pritt #8806 üzenetére
Grat hozzá!
Én örülök, ha normál szintlépegetésekkel végigmegyek rajta agyvérzés nélkül.*** SL1 és hasonló mazochista mechanikák eszembe sem jutnak.
***Mondjuk Midirnél garantált lesz az agyvérzés. Már a kezdőpálya nagyra nőtt kristálygyíkjánál is leesett most párszor az autolock egy-egy gurulásom után, pedig az a lény egy guminyugi Midir fejlengetéséhez képest...
-
Tasunkó
őstag
válasz
Bad Pritt #8802 üzenetére
A Fume Knight a rémálmom. Nem sokkal marad el a Burnt Ivory King. A Sir Alonne-t meg majdnem elmulasztottam, de az nagyon jó, meg stílusos a helyszín is. Ezeknél nem lehet kiesni az összpontosításból, rögtön odacsapnak, egy kis megingásból is nehéz aztán visszatápászkodni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Bad Pritt #8795 üzenetére
Illetve azt őszintén nem értem, hogy ami viszont tényleg egyedi és remek ötlet az miért nem lett mind átmentve későbbi játékokba. A bonfire ascetic mechanika pl. Elden Ringben szerintem egy must have lett volna, tököm se akar mindig végigvergődni a száz órás játékon, ellenben Mohgot vagy Morgottot szívesen szénné vertem volna NG+7-ig.
-
persil
nagyúr
válasz
Bad Pritt #8793 üzenetére
Valoszinuleg en vagyok a remenytelen kisebbseg, de szerintem, ahogy van kegyetlen jo jatek a ds 2. Nem a legjobb a kupacbol, de naggggggyon jo.
Ez a "jaj hol van mar az a terulet es mennyire nem kapcsolodik ossze" meg szamomra csak hozzaad, ahhoz az eleve szurrealis hangulathoz, ami van vegig a cuccban.
-
Tasunkó
őstag
válasz
Bad Pritt #8787 üzenetére
Az alapjáték nagyon gyaloglós, pláne a vizes pálya már nem kellett bele. Az a baj, hogy addigra meguntam teljesen a mászkálást, és a DLC mászkálását már nem tudtam korrektul értékelni, de egyébként érezhető hogy az a része is jobb mint az alapjáték, de a bossok killerek. Nekem 2-től 4 óráig tartott egy, gyorsak, pontosak, de az Ivory Iron meg Ivory Mittomén King hát, lehet te ráérzel, de talán ha NG+-os DS Astorius bejött, akkor jó hangulattal vághatsz neki, de máig félek tőlük.
-
-
Tasunkó
őstag
válasz
Bad Pritt #8733 üzenetére
A DS1, DS2 után még nem sikerült rájönnöm mire jó az infuse meg ezek a mágikus. Csináltam esetleg egy max kardot beoltva, hátha kelleni fog valamelyik boss ellen NG+-ban, de talán a tüzes fegyver kellett még csakcsak, általában viszont a simát tovább lehetett javítani, és erősebb lett. Arra gondoltam mágus, vagy félig mágus karakter kell hozzá, hogy akkor arra skálázódjanak.
-
Gothmog
senior tag
válasz
Bad Pritt #8724 üzenetére
Én közvetlenül az ER DLC-s végigjátszásom után raktam vissza a DS3-at, és ugye akkor (200+ órás ER végigjátszást követően) benne van valahogy az ember fejében/kezében, hogy mi merre mennyi. És ahhoz képest éreztem azt, hogy kisebb a lockolhatóság távolsága. De a nyakamat azért nem merném rátenni...
ER-ben a második végigjátszásomtól kezdve sok nagytestűnél már én sem lockoltam (vagy hibrid módban - szituációtól függően hol fent a lock, hol nincs lock - toltam), de azért összességében eléggé lock-függő vagyok.
-
Gothmog
senior tag
válasz
Bad Pritt #8722 üzenetére
Hát, pedig pár ellenfélnél (pl. rögtön a legelején a kifejlett crystal lizardnál) az emlékeim szerint nagyon könnyen elveszítette az ember a lockot. Midir egyenesen beleégett az elmémbe ebből a szempontból. (Illetve az a távolság, ahonnan rálockolhattál ellenfélre, az is mintha rövidebb lett volna az ER-hez képest.)
Oké, a legtöbb ellenfélnél (főleg a humanoid jellegűeknél) nem volt probléma. De nyilván nem azt jegyzi meg az ember, amikor minden szuperál, hanem azt, amikor hirtelen szar kerül a palacsintába... Bennem pedig megmaradt, hogy pár esetben szívtam a lockkal, de erősen. (Ezzel együtt is az abszolút kedvencem a DS3 az eddig kipróbált souls stílusú játékok közül.)
-
donki
senior tag
válasz
Bad Pritt #8608 üzenetére
Jó ötlet! Én a kinti részre csaltam őket, ami azért elég keskeny. Azt vettem észre, hogy szűk területen a legnagyobb ellenség a kamera. Ha fal mellé kerülök, a kamera megőrül és nem látok semmit. De néha elég, ha közel gurulok egy szörnyhöz, és a kamera elkezd forogni mint a ringlispíl.
A másik vezető halál ok a rugás. Ha ösztönösen játszok, akkor az előre gomb plusz ütés magától értetödik. Hát ez nem csak hogy felesleges, hanem egyenesen még büntet is érte a játék. Ezt a szemétséget... -
Gothmog
senior tag
válasz
Bad Pritt #8594 üzenetére
Talán olyasmire gondolt, hogy pl ha előbb ölöd Wolnirt, és utána mész csak a Smouldering lake-hez, akkor pl Anri lovagtársát már meg kell ölnöd, mert ellenséges lesz.
Engem mondjuk ezek nem zavartak, mert nem úgy küldetések, mint egy átlag crpg-ben, hanem inkább olyan sztori színesítő események. Az én végigjátszásomban pl egyedül a hagymalovag küldetését tudtam végigkísérni, de azt valahogy sikerült leírás nélkül is (nem használtam guide-ot).
-
Gothmog
senior tag
válasz
Bad Pritt #8549 üzenetére
Köszi! Az bőven megvan (SL105 vagyok jelenleg.)
A kérdésem lényege inkább az lett volna (bár persze nem lett volna baj, ha ezt rendesen meg is tudiom fogalmazni...
), hogy ha esetleg befejezem az alapjátékot, akkor még sima NG-ben enged-e a DLC-kbe vagy már csak NG+-ban lehetne-e átmenni. De igazéból tárgytalan, mert akkor belekezdek a DLC-kbe, és majd azok után fejezem be az alapot.
-
MageRG
addikt
válasz
Bad Pritt #8449 üzenetére
Szerintem ez megint a DS hülye sebzésszámolása miatt van.
A chaos lehet hogy totálban többet sebez, de kétfelé oszlik a sebzés. Ráadásul az alap fizikai sebzést is csökkenti.
A kétféle sebzés meg általában rosszabb, mintha egyféle lenne. Még akkor is, ha az az egyféle számszerűen kicsit kisebb.
Az ilyen elemental infusion-ök akkor jönnek be, ha egy ellenfél kifejezetten érzékeny rá.
Pl. a Nameless King-et darkkal jól lehet ütni. -
Weareus
addikt
válasz
Bad Pritt #8431 üzenetére
Nem tudom.
DS2-ben van pár spell, amit online covenant rankokkal lehetne megszerezni, de a SOTFS-verzióban ezek mind ki lettek váltva úgy, hogy NG++-ban meg is lehet őket venni/tradelni.
Kár hogy ezek szerint a DS3-ba nem tettek ilyen opciót...A Bell Keeper Covenantnál volt, hogy farmolni kellett egy gépi invadert, ott meg azt csináltam, hogy tábortűz: leül, feláll, unveil varázslat ellő, ha felfelé száll, akkor nem érzékel enemy-t, ha elmegy oldalra, lehet menni fel a létrán, mert spawnolt az invader: ölés.
3-as rank kellett, rankoknként 10 kill.
Unveillel gyors és egyszerű volt, nélküle ultra xopó lett volna.
Persze ehhez le is kellett farmolni a környék mobjait kihalásig, az kb. 10-12 kör... -
Weareus
addikt
válasz
Bad Pritt #8426 üzenetére
Azért ez az online mizéria több mint érdekes, tekintve, hogy ps3-on a Demon's Soulsban van a Monk boss, akinek a tökfedőjét úgy tudod kiszedni, ha online ott beinvédelsz valakit, te leszel a Monk és megölöd a játékost, akkor megkapod.
Nos, nekem az megvan, a ma napig működik (igaz, valami rajongói tört szerverekről van szó...), lényeg, hogy nekem az a tökfedő kellett és meg is van, pár hónapja oldottam meg...
Azért a DS3 kicsit később jött ki, azt várná az ember, hogy simán lehet még ott coopolni-invadelni...
Gondolom, azért nem teljesen halott az online része..., főleg ha tényleg előnyös a platkóhoz, DS2 után ő lesz terítéken, mondjuk van egy NG++-os karakterem, persze hiányzik még pár trophy... -
Weareus
addikt
válasz
Bad Pritt #8399 üzenetére
Hát ebben van valami.
Egyébként próbaképpen beraktam a ps3-ba ezt a szóban forgó ds2 japó lemezt és már az elején, amikor el kell rohanni a boszikhoz olyan fps-drop volt, hogy kb. diavetítés fogadott... csííííz.
Nem is értem, hogy merték/lehetett ezt akkor annó ebben a formában kiadni...
Gyalázatos! -
Weareus
addikt
válasz
Bad Pritt #8397 üzenetére
Assasins Creedben nem vagyok otthon, sajna.
"Mondjuk még mindig nem értem, miért szívatná magát valaki egy launch DS2-vel, pont azért kellett a SotFS átdolgozás, hogy jó legyen a játék."
Pont ugyan azért, amiért egy japó verziójú DeS-t ps3-on valaki úgy platináz, hogy a játékban alapból minden felirat/menü/párbeszéd stb. japánusul van (és nem állítható). Van ebben egy kis mazochizmus, na...
-
Weareus
addikt
válasz
Bad Pritt #8395 üzenetére
Akkor lényegében egy launch verziót jelenti, patchek és dlc nélkül.
Több más helyen is megkérdeztem, kb. azt mondták, amit te.
Vagyis első kiadást. (Persze ez nem kőbe vésett definíció, ezt értem...)
Ha belegondolok, nekem akkor van is ilyenem a ds2-ből.
Japóból, ebayről rendeltem a ps3-as DeS-t, skac bundleben árulta egy ps3-as ds1 és ds2-vel.
Mindkettő japán verzió és első kiadás.
Igazából gyűjtői szempontból érdekelt, meg azért, mert a vanillában (amellett, hogy xarabbul fut) vannak játékmenetbeli különbségek, viszonylag elég sok.
De gondolom ezeket csak akkor lehet előhozni, ha offline játszik az ember, mert máskülönben netről előbb-utóbb felpatcheli magát... -
Weareus
addikt
válasz
Bad Pritt #8368 üzenetére
Köszi, közben begépeltem magamnak.
Nem is lesz olyan egyszerű a platina.
Összes covenant (ok, ez nem nagy cucc, elég csak rányomni, be se kell lépni)
Összes sorcery, összes miracle, összes piro, minden speckó fejlesztésre kimaxolni egy fegyót, boss lelkes fegyók, brrr....Sif miatt át kell menni ng+2-be...
Ng+1-en 99-es élettel onehitelnek a francba (Havel szet, Havel pajzs maxolva, egy kalap szart se ér...)
Az Anor Londos varázló pl. biztos, de sokan mások is.
Én a ps3-as Demon Souls platinát (amire mindenki azt monjda, hogy xar,) élveztem, de ez...
Azt sem ártana tudni, hogy melyik kovácsnak melyik embert kell adni, stb.
André van meg, meg Anor Londoban az óriás.
De asszem van még más kovács is.
Feltételezem a questeket is végig kell csinálni a platkó miatt, ha a quest végén esik valami, ami egyébként nem... -
MageRG
addikt
válasz
Bad Pritt #8106 üzenetére
Fú bazz, erről hallottam, hogy eredetileg a curse egymásra rakódott, mindig felezve az életed.
Így ha elég béna voltál, akkor szinte semmi életed nem maradt, aztán mehettél New Londoba Ingwardhoz, mert máshol nem nagyon volt ellenszer.
Hányan törhették ketté a kontrollert...? -
SaGa59
őstag
válasz
Bad Pritt #7933 üzenetére
Könnyen lehet, hogy a lassabb mozdulatok miatt érzem így. Kb két órát foglalkoztam vele eddig, épp csak benéztem kicsit Undead Burg-ba és az odavezető úton éreztem ezt a lag-ot, miközben levertem a népeket. Az átugrást meg az aquaductnál szívtam meg odafelé menet sokszorosan, amikor elmentem a gyűrűért. Az újra összerakódó csontik kiidegeltek a temetőben, azt hagyom is későbbre. Valahol összegyűjtöttek 10 jótanácsot kezdőknek egy oldalon, az egyik pont ez: az elején kerüld a temetőt a csontikkal. Jó tipp.
Pyromancerrel kezdtem, de úgy érzem, nem fog beválni. Lassan dobálja a tűzlabdákat a kesztyűjével és nagyon rövid távra. Ha már olyan közel kell menni, inkább odafutok és lenyomom a fejszével, amit találtam.
Egy kérdés: az egyik mob egy robbanó hordót gurított rám. Később találtam jópár ugyanolyan, kötéllel átkötözött hordót az egyik toronyban, de nem tudtam felrobbantani őket se tűzlabdával, se gránáttal. Csak szétverni. Ez normális?shakuras:
Monitorral játszom, egy Gigabyte M27Q−val. Másnál nem tapasztaltam még ilyen színhibát. Majd kipróbálom, hogy lekapcsolom a HDR-t a boxon. -
Kai_Rong
senior tag
válasz
Bad Pritt #7899 üzenetére
Uh bazzeg ne is mondd, most ertem hozza. Elso phase konnyen lement, pipa. Masodik phaseben lett belole egy dual boss fight. Fatert csunyan megszortam bleeddel, eldolnek mindketten, szuper. Varom a promptot hogy ideadja a souljat, erre csak egy titanite slabet adott, akkor mar tudtam, hogy itt baj lesz
harmadik phaseben eddig ugy hazavagott, hogy orom volt nezni… Nem is nagyon tudom, hogy mikor kene megprobalnom megutni, a harc nagy reszeben ugral meg repul a frigid picsaja
-
SaGa59
őstag
válasz
Bad Pritt #7894 üzenetére
Köszi, második harmadik rész bespájzolva. Az érdekes, hogy a második rész úgy tarmalmazza a három DLC-t, hogy az első kulcsa elvben ott kell majd legyen az inventoryban (boxon), a másik kettőét viszont meg kell találni a játékon belül. Ez nagy ötlet, az ilyenek nálam fel tudnak dobni egy játékot.
-
SaGa59
őstag
válasz
Bad Pritt #7888 üzenetére
Köszi. Van bőven a tarsolyban kijátszandó, megvett játék, pár évig elvagyok velük, az itteni vélemények és a saját, a stílusban elért tapasztalataim alapján, sokáig elleszek ezzel is. Kezdeni se most fogom, csak ha már akciózzák, és ahogy látom ez elég ritka alkalom, betárazom magamnak későbbre, mert érdekel. (épp a Far Cry Primalt nyúzom úgy, hogy van vagy négy félbehagyott, de mindenképp végigtolni szándékozott Assasins Creed is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- EAFC 25
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest