-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
No, haladtál azóta?
Nekem lementek a Lothric tesók is az imént. Megvolt az elégtételem, mert ezúttal elsőre sikerült a harc. Anno ők voltak az alapjáték mumusai nálam - többet haltam rajtuk, mint az összes többi bosson együttvéve (12 vagy 13 halállal mentek le anno, már nem emlékszem, bár vszg beírtam ide, így ki is kereshetném, ha nem lennék lusta hozzá
)
Nem volt szép küzdelem egyébként, mert az elegáns elgurulgatások és jó időzítéssel elhelyezett vágások helyett kb. izomból ütögettem, majd vonultam visszább gyógyulni mindig, ha én is elég sokat bekaptam. Annyi, hogy ismertem/emlékeztem a veszélyesebb dolgaira, így azokat azért igyekeztem elkerülni. No meg a második fázis egyik buktatója is bevésődött az eszembe a korábbi találkozás után.
Az alapjáték főellenfele előtt én most sorra veszem a két dlc-t. (Egyébként, ha a játék főképernyőjén ott szerepel balra fent az Ashes of Ariandel, illetve a Ringed City kiírva, akkor a te verziód is tartalmazza a kiegeket.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest