Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
weres78
senior tag
válasz
LordAxwell #2653 üzenetére
Akkor Dexes karaktert csináltál? Én azzal vittem végig először! A legnehezebb, de a legnagyobb játékélményt adta számomra. Csak Dexre, staminára és életerőre raktam, illetve pár pontot Str-re (valamelyik fegyver miatt, már nem emlékszem pontosan). Staminát érdemes feltolni, hogy legalább öt ütést be tudj vinni egymás után, és még maradjon egy pici hogy el tudj ugrani... Legalábbis nekem ez bevált. Ja, és érdemes felhúzni egy íjat! Sok helyen rengeteget segít. Van pár boss, amit meg lehet vele ölni egyszerűen...
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Lenovo Legion go
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest