Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Tavaly júniusba vettem. Keveset járok vele melóhely 2 km, szüleim 20, anyósék 10. Most lesz benne 3000 km. A fogyasztás 6L körül alakul. Arctic felszereltségű, nézegettem én is a sanderot de nekem a szedán jön be így logan lett belőle. Nagyon szeretem, sce viszonylag új motor sok tapasztalat nincs vele. Ha van rá pénz lehet érdemesebb a 900-ast turbóst venni az egy kiforrott kipróbált motor nagyon dicsérik. Az sce picit lomhább ha nem taposod szét akkor azzal sincs gond, én túlnyomó részt városba használom azért választottam az sce motorral. Összességébe nem bántam meg kényelmes szerethető autó.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Corsair gamer fejhallgató HS80 MAX
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- Új Gigabyte Gaming A18 QHD+ 165Hz IPS Ryzen7 260 Ai 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest