- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cobalt14
tag
Sziasztok!
Adott egy DNS320L NAS, benne 2x1 terra vinyó. Tegnap azt vettem észre, hogy a kettes vinyón lévő két főmappából (Filmek, Transmission) a filmek mappát se a WD TV, se telón keresztül a fájl kezelő nem tudja megnyitni. Az előlapon a kettes indikátora kéken villog. Az egyes vinyó hibátlan, az alábbiakat próbáltam:
Kicseréltem a NAS-ban a két vinyót, de az egyes a másik helyen is faján ment, a kettesnél ugyanaz, egyben portalanítottam is a NAS-t amennyire tudtam.
Kivettem a kettest, beleraktam egy külső usb házba, majd azt rákötöttem usb-vel a NAS-ra, így - bár kicsit lassan - be tudta olvasni a kettest és telóról filmet is tudtam lejátszani.
Visszatettem a kettest a NAS-ba, de ugyanaz lett az eredmény, nem lehet megnyitni.
Én azt gondolom, hogy valami a vinyónál mehetett gallyra, de akkor meg külső házból miért megy? A NAS-t nem gondolnám hibásnak, hiszen az egyes vinyó mindegyik helyen működött. Szerintetek? Próbáljam formatálni a kettes vinyót, segíthet az bármit?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest