- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen SSD-t vegyek?
- iPad topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
IamSociopath
aktív tag
Ha digi neted van és utp kábelen kapod a netet akkor valószínűleg az van mint nálam, hogy vagy szar a kábel, vagy a kábelvég szar, vagy a switch szar a lépcsőházban de a lényeg, hogy a bejövő link átáll 1000 ről 100 ra vagy még rosszabb esetben 10 re. Ebben a routerben lehet force 1000 res opciót választani az auto helyett. Ilyenkor jobb egy kicsit a helyzet, viszon hajalmos megszakadni teljesen ha nem tudja a kellő minőségű kapcsolatot elérni.
Ajánlott:
A kábelvégbe belenyomod a kábelt, az érintkezőket megfújod kontaktspray-vel. Ugyanezt természetesen megcsinálod a belső hálón is, lehet nem a befele jövő csatlakozóval van a gond. Ha továbbra is előáll a helyzet zaklatod a digit.Én levágtam a csatlakozót, raktam újat. Ugyanúgy szarozik 3 routerrel. Most egy szerver van rajta Intelpro kártyával és ugyanez van. 3 naponta húzom ki a kábelt meg dugom vissza, hogy végre 1000-res kapcsolatot kapjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged