Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Az az igazság, hogy hárommal feljebb már leírtam. Azóta annyit javult a helyzet, hogy torrenten néha tudok mérni 20-25Mb-ot is, de ez a plafon és csak kábelen,PC-n. A mérésem továbbra sem megy 300 fölé kábelen, közvetlen PC-n mérve (Speedtest). A Wi-Fi-m továbbra is max 50, de ez lehet hogy javul, ha be tudom élesíteni a már megkapott DIR-842-őt. Erre két nappal ezelőtt ráment már majd két órám, de nem sikerült. Ez a PPPoE nem tiszta számomra :
A Huawei menüjében ezt találtam :
Itt kéne kitörölnöm mindkét mezőt és a D-Link-ben pedig beírnom felhasználónevem@@t-online.hu/ jelszavamat? Azt a jelszót, amit a Telekom felületén meg is tudok változtatni?
És ha már itt járunk van még egy gondom, mióta a Huawei-t bekötötték : A Popcorn A300-amra eddig hiba nélkül torrenteztem három éven keresztül. Most viszont ha elindítok egy letöltést az egy idő után leáll, mert megszakad a kapcsolat. Ez teljesen random, van, hogy az indítás után nagyon hamar, van, hogy csak pár perc múlva. A PC is elveszíti a Popcornal a kapcsolatot oda-vissza, tehát a megosztott mappáimat sem érem el a lejátszóról és a lejátszót se érem el a PC-ről. Ezen csak a lejátszó újraindítása segít. Ha ez megvan, indítom a torrent letöltés folytatását, de egy idő után megint ez történik. Újra és újra és újra. Tele van a hócipőm, de nem jövök rá mi lehet a baj. Hozzáteszem, ez alatt végig van IPTV-m és internet elérésem a PC-n, és WiFi a fiam szobájában is, tehát a NET nem szakad meg. Sőt, azt is leteszteltem már, hogy ha WiFi sticket dugok a Popcornba és azon megy rá a NET nem vezetéken, akkor minden tökéletesen működik.Ahogy vissza állok kábelre, megint kezdődik minden előről

Na ez nem lett rövid, de talán valaki tud segíteni mert nagyon tanácstalan vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Bittorrent topik
- Yettel topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- További aktív témák...
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest