Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomix24
addikt
Srácok, sziasztok.
Vettem egy ilyen Routert. Digi 1000 mellé használnám.
Telekomos előfizetés mellé lehetett. Az előző gazdája a dobozba hagyta a papírokat.
DIR-842 Hardware Version: B1 Firmware Version: 2.03MT
Ha.
Közvetlen a falból(Kintről behozott DIGI kábelről) dugom a számítógépbe, úgy 550/200-at mérek.
Ha a Routert is közé teszem, akkor 310/200 a max!Gigás a lankártya a PC-ben. 3 féle kábellel is próbáltam(Cat5-Cat6). Minden portjában. Vírus nincs a gépen. Win10 legújabb. Driverek legújabbak. Intel I3 4 Ghz-en.
De mivel közvetlen falból 550, majd ahogy közé teszem a routert csak 310. Ez tuti a router...
Valaki tud javasolni valamit? Tegyek fel másik Firmware-t? Factory reseteljek? Csak a wifi jelszókat vittem be neki, meg a Digi Ppope-t(felhasznév/jelszó) vittem be, amúgy semmin nem állítottam.
240Mb-et veszíteni sok egy kicsit
Köszönöm ha valaki tudja mi lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest