Új hozzászólás Aktív témák
-
ludcsa
újonc
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
A héten megkaptam a D-Link DIR 842-es routeremet és ehhez szeretném csatlakoztatni az IP TV-s beltérit. Sajnos csak egy kábelen tudom megoldani a net odavezetését a routerhez és az IP TV-s beltérihez. A router beállításaiban bekapcsoltam az IPv4 multicast streams lehetőséget, így megy a net és a tv is, de a tv csatorna váltásoknál egyszer mindig megakad és utána hibátlanul működik tovább. Ahhoz, hogy a net is menjen vissza kellett kapcsolnom a DHCP-t. Van valami más megoldás a problémára vagy fogadjam el az akadást (most még nem, de később idegesítő lesz)
Ha valaki le tudná írni mit kell beállítanom még nagyon hálás lennék.Köszönöm.
Üdv,
ludcsa
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Wi Fi + Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő