Aktív témák
-
Kwi
csendes tag
Sziasztok! Egy ideje van egy számomra érthetetlen probléma a routerrel. Áramszünet után, vagy ha csak simán kihúzom a tápot a router nem kapcsol be. Várni kell vele 12-24 órát mire ismét életre kel és elkezdenek villogni a ledek rajta. Valakinek bármilyen ötlete?
-
Tiszteletes
aktív tag
Sziasztok!
Gondoltam megosztok veletek egy pár hasznos tapasztalatot a Routerrel kapcsolatban.
Én az 1.9-es nem hivatalos frimware-t használom immár vagy 1,5 éve.
Néhány kulcsszó, hogy a gugli megtalálja: DGL-4300 router fagyás reset
Szóval a napokban veszek részt egy Ethical Hacking továbbképzésen, aminek eredményeként nemcsak a céges, hanem az otthoni hálózati infrastruktúrát is górcső alá vettem. Mekkora áldozatot kell hozni a kompatibilitás oltárán ahhoz, hogy még biztonságosabbá tegyük azt. El is kezdtem molyolni a BASIC főmenü WIRELESS SETTINGS menüpontjában. És a WPA-Personal módot áttettem WPA-Enterprise-re.
Na mondom, akkor rendben is vagyunk a következő teszthez. Kérdi a kis eszköz, hogy újra akarom-e indítani. Én: persze, hogyne akarnám.
Na ezután se kép, se hang, se hálózati kapcsolat. Szutyok vistámmal kész kínkeserv volt 5 percnél hosszabb időre meggyőzni a rendszert, hogy ugyan működjön már a "betárcsázós" kapcsolattal direktbe a D-LINK 321B ADSL modemmel.
Hosszas keresés után végül hol, ha nem a gyártó oldalán találtam meg a megoldást. 3 féle RESET-elési megoldás létezik.
Bővebben:[link]
És végül csak a harmadik vezetett eredményre, azzal a különbséggel, hogy nem kérte a RESET után a frimware image-t.
Remélem ezzel talán segíteni fogok néhány sorstársnak a jövőben.
-
gjess
csendes tag
válasz
HandsOnHard
üzenetére
A ''Destination''-ba azt a portot kell megadni, ami a game szerveren nyitva van.
Tehát ha játék az 1200 használja csak, akkor a destinationnak megfelelő lehet az a beállítás.
Remélem, sikerült segíteni. -
HandsOnHard
csendes tag
Üdv mindenkinek
szoval nekem is ilyen routerem van,
ugye van ez a game fuel dolog,ott azt nem vágom hogy a legutólsó sorba (destination port range) ba mitt kell irni.
a DOD Source nak ezek a portjai: TDP:27020-27039 UDP:1200,27000-27015
na szoval ezek közül melyiket irjam a destination port range-ba
most 1200-1200 van,az jó???
[Szerkesztve] -
Kwi
csendes tag
Sziasztok!
Én is nemrég vettem egy ilyet, mert kellett egy 2. wifi router. Mióta ez van a gépemre kötve (kábellel), egy idő után nem tudok vele netezni. Mintha a név feloldás nem működne. Aztán hálózatok/javítás és láss csodát ismét szép az élet. Hogy mikor következik be, az változó, hol csak pár percig jó, hol egész nap nincs semmi baja. A másik régi Sitecom router nem csinált ilyet. Valakinek nincs ötlete, hogy miért van ez és hogyan lehetne ezt megoldani? -
gjess
csendes tag
-
d-link
csendes tag
Hi!
Nekem is ilyenem van, naon teccik, csak sajna ugye ti se kaptatok magyarnyelvűt hozzá?
Mer beállítási lehetőség az van rajta rendesen.
Persze most mondhatnátok, h. kérdezz bátran, de 1-2 kérdést még fel is lehetne tenni, de az lenne a jü, ha minden egyes pontról tudna az ember valamit, h. itt mit is lehet állítani, és h. ha így, akkor ez lessz a vége, ha úgy, akkor meg ezér jonn, stb.
Nincs valakinek jó tippje erre?
Mármint azon kívül , h. tanuljak meg perfekt angolul.
Üdvike mindenkinek -
Zozóka! -
Peet
senior tag
Hi!
Valaki megírná, mennyit mért belső hálón ezzel a routerrel? (MB/s érdekelne)
Ha kilehet hajtani a winyókat (20-30MB/s) ezzel a routerrel nem kezd akadni nagyon a gép emiről húznak?
Köszi -
Szoszibá
tag
Sziasztok! Azt hogy lehet beállítani ezzel a géppel, hogy az általa nem ismert játékokat is (mert van lista játékokról, de én mással akarok játszani és az nincs benne a listában) kiengedje a netre? Gondolom nem nyit neki portokat és ezért nem tudok csatlakozni egy szerverre sem...
Vagy hol tudom megnézni hogy egy játék vagy alkalmazás mely portokat használja a kommunikációhoz?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Szoszibá
tag
Passív móddal megy! De mért csak így? Amíg nem volt router addig ment simán aktív módban is...
Kérem segítsen valaki! -
Szoszibá
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Én is vettem egy ilyet és volna egy kérdésem vele kapcsolatban...
Hogy tudom beállítani, hogy a Total Commanderrel tudjak letölteni FTP-ről (mert eddig ment, de most nem)?
Válaszodat előre is köszönöm!
Péter -
faster
nagyúr
Van már topik ennek a routernek:
Bővebben: link
Bővebben: link -
JaniS
senior tag
Ugyanazt tudnám elmondani róla, mint az előttem szóló...

Egy kérdés is: nálad melyik firmware van fent? 1.3-as van gyárilag rajta, néztem hogy frissítsek-e 1.4-esre, de nem láttam értelmét.
JaniS -
Danny_L
csendes tag
Én is néztem hogy milyen tuti kis router ez, de amikor megláttam az árát
inkább lemondtam róla. Tapasztalatokat majd kérünk
-
gex75
tag
Van valakinek ilyen routerje rajtam kívül ?
Bővebben: link
Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bittorrent topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mozilla Firefox
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Garmin Fenix 8 sapphire amoled 47mm Navigate(!), számla, garancia.
- Érintős ! ThinkPad X1 Carbon Gen11 - 14"iPS 100% sRGB, i5-1335u, 16 / 256 SSD NVMe SZLA +GARANCIA
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

inkább lemondtam róla. Tapasztalatokat majd kérünk