Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alpi.

    addikt

    válasz Alpi. #17021 üzenetére

    Elképzelni is nehéz, mi meló lehetett magát a párbeszédeket ilyen jól megírni, ennyire kidolgozni a karaktereket, mikor, milyen módon láttassák magukat, mennyire legyen ilyen, mennyire olyan. Elképesztő mennyiségű és ami nem kevéséb érdekes, hogy minőségű emberi erőforrásra lehetett szükség. És komolyan gondolom, hogy itt egy-két nagyon komoly koponya is kellett, hogy dolgozzon, pont mint a Witcher 3-nál, mert itt annyira pazar, ötletes, egyszerűen páratlan ez a vonal, hogy ehhez nem elég csak a kemény munka.
    Most erre azt kapják, hogy az egész világ egy üres xar, stb., stb. és nem jó a fizika, AI gyengucka stb., stb.
    A következőt már abba az irányba változtatva kapjuk majd tőlük ! Mennyit adnál a story vonalból egy jobb AI-ért ? Én semmit ! Anélkül az egészet megette a fene ! Számomra legalábbis. Vagy ezt én gondolom csak így, hogy jelenleg az egész világ próbálja azt elérni, hogy még 1x ne csináljanak ilyen típusú, "CDPR Rpg"-t ?

    "a CP2077 jelen állapotában is sokkal nagyobb élmény volt, mint szinte bármelyik kicsiszolt játék. Inkább ezt választanám én is, mint egy kipolírozott lelketlen játékot." :R
    Ezt kéne néha, csak néha említeni, minden más, nem kevésbé valós dolog mellett ! :K

    [ Szerkesztve ]

    https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg

Új hozzászólás Aktív témák