Hirdetés
- Micro Four Thirds
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
RubbishBin #22199 üzenetére
Anno teljes áron vettem meg és egy pillanatra sem bántam meg. Már a harmadik végigjátszásomat nyomom és még mindig találok új érdekes dolgokat. Ellenben a fogalmazásod stílusából kiindulva szerintem felesleges pocsékolnod ezt a remek játékot magadra.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Nem sok minden változott megjelenés óta, a legégetőbb teljesítménybeli problémák, mellényúlások javításán kívül. Ez nem azt jelenti, hogy akkor 1060-on majd tényleg futni is fog rendesen, hanem hogy kevesebb a crash, picivel stabilabb a minimum framerate.
Kb. ennyi.
Továbbra is tele van átgondolatlan, kb. semmire sem jó perkekkel, a crafting rendszer még mindig felesleges, a minimap még mindig nem zoomol ki, az inventory még mindig bugos, a zsaruk még mindig gyökér módon spawnolnak, csak most már távolabb, a távoli járművek továbbra is sprite-ok, és ocsmányul néznek ki, továbbra is te vagy az egyetlen motoros Night City-ben, és a többi...
Év vége felé talán tartunk már majd valahol, bár a tempót elnézve (5 hónap telt el megjelenés óta) én erre sem vennék mérget. -
abéla
senior tag
válasz
Én nem láttam át
.
Bár nem hypoltam magam előtte, de a lore annyira bejött, hogy rácsavarodtam kicsit az elején.
Ennek ellenére azt mondom kicsit csalódás a szigorúan vett fő-szál, mert ebből az egészből sokkal-de-sokkal többet is ki lehetett volna hozni;
ámbár ha szorgalmasan, következetesen végigcsinálod a mellékküldiket (a sárgákat, nem a "grind" kékkel jelölteket, azok kissé monotonok egy idő után), akkor már rendesen teljes a
világ /hangulat és élmény tekintetében sem nagyon lesz hiányérzeted
...és nem utolsósorban kb 3-4x hosszabb is így, de nem zavaróan elnyúlós, mert simán magába szippant a világa.
(mondjuk én először kb 80%, majd a maradék 20% arányban csináltam végig, mert kicsit maximalista módon burn-outoltam magam az első hetekben)
De tény, ha vlki csak végigfutja a main-vonalat -jogosan- lehet csalódott.
Persze az más kérdés, hogy egy (akció)rpg-hez nem is nagyon illik ez a stílus.Viszont az elmúlt héten beletolt ~20-30 óra alatt egy buggal sem volt dolgom, tehát ezt már helyrerakták.
VGA driverem vagy fél éves (457_09), de letojom, amíg ok, nem fogom kényszeresen cserélgetni. És hát úgy néz ki, ok.
Nincs tearing/microlag/gfx bug, vajsimán fut 120hz-es v-syncel high-on;
bár mintha butítottak volna minimálisan a látványon, persze lehet csak a több hónap kihagyás teszi.
...bizti' azóta igényesebb lettem -
RetepNyaraB
veterán
válasz
A megjelenéskor is érdemes volt (prevgen konzolra mondjuk nem és az érdemben nem is fog változni).
Ha nem jön be, vagy bedőltél a tyúb mocsokhadjáratnak, akkor meg mosse érdemes. 🤷♂️
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest