Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Amazon Fire TV stick/box
- Mini PC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliensorel
őstag
válasz
beyruth82 #20479 üzenetére
Persze, hogy bug.
Wakako a fixer. Így kéne történnie. [link]
Tudod, tölts vissza régebbi mentést, aztán hátha megjavul#20467proci985
Attól még, hogy nem a rendőrökkel való fogócskázás volt a prioritás, ne így legyen már megoldva a rendőri jelenlét könyörgöm, ha véletlen bűncselekményt követsz el a városban.
Az, hogy te mindent szakértői szemmel nézel semmit nem változtat a helyzeten, ez egy részben remek játék, gyönyörű grafikával és atmoval, mellette csomó ocsmány és pofátlan hibával, hiányossággal.
Egy játék nem szakértőknek készül alapvetően, ahogy egy ház sem csak kőműveseknek meg ácsoknak. Az, hogy te meg tudod magyarázni, mi miért rossz vagy bugos, az nekünk mezei játékosoknak miért lesz jobb? Bocs, de én nem várom el a laikusoktól, hogy a saját szakterületemen elkövetett hibákat, munkámmal járó nehézségeket, bonyodalmakat megértsék vagy átérezzék. (pedig hidd el, alkotómunkában veszek részt, aminek végtermékét több millió ember fogyasztja nap mint nap)
Tudom, hogy sokan túlzásba estek fikázás téren (mármint főleg innen értesülök, mert amúgy nem követem a videojáték ipart, se youtubereket) de mióta a cp2077 megjelent, azóta azzal védekeznek csomóan, hogy "jaj szegény fejlesztők meg programozók".
Én nem savazom a játékot orrba szájba, sok jót tudok róla mondani, és mondtam is, jelenleg is játszogatok vele, de ez a "szerecsen mosdatás" már tényleg kicsit uncsi.
A bugokról/hibákról dumálni is uncsi már, de azért esik ennyi szó róluk újra és újra, mert még egy ideig jönni fognak új játékosok, akik szóba hozzák, most találkoznak vele először, elakadnak valahol stb....
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Hálózati / IP kamera
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest