- 3D nyomtatás
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- UHD filmek lejátszása
Aktív témák
-
schenker
tag
Vkinek vmi jo otlet?
-
schenker
tag
Mit javasoltok?
Tegyek fel 1 regi detot? -
schenker
tag
(Csak mellekesen: annyira felidegelt a game, hogy uninstallaltam a p*-ba)
-
schenker
tag
Pontosan mi a problema? Az ami nekem a Mafianal?
-
Drizzt
nagyúr
Asszem megvan az igazi ok. A detonator 32 feletti verziók, ez minden ti4200-as probléma oka! Nézzétek csak meg a Neverwintert például! Naygon durva a sebesség különbség, hát még a mgjelenítési mód, a szaggatás oka szerintem az, h az ujabb deto-k az árnyékokat mindenhol kirajzolják, ott is, ahol NEM látszik!
-
Cathfaern
nagyúr
Pontosan az. De nekem az a gyanúm, hogy te ezt sehogy sem fogof tudni letiltani. De mivel túl sok játékot nem láttam még, ahol ezt alkalmazták volna( Colin2, Kyodai Mahjjong), és mivel mindegyikben ki lehet kapcsolni, ezért (gyanítom más játékoknál is ki lehet, ha támogatják) szerintem nem fog gondot okozni.
-
e-biza
őstag
az uj 41.09es driverben sincs amit win9x alá irtak? miez a cubic mapping amúgy?
-
Drizzt
nagyúr
Topicfelhozás...
Na, valami ötlet, hogyan is lehetne??? -
Drizzt
nagyúr
Sok játék tanulmányozása után arra jöttem rá, hogy ez a funkció nagyon beakatszt a ti4200-amnak:(((. A kérdésem, hogy lehetne letiltani minden 3D-s alkalmazásban???
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hibás LG 27GR95QE-B Oled Monitor
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- Dell Alienware AW2521H
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest