Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gsx002
csendes tag
Tegnap átolvastam a fórumot és ma úgy döntöttem felrakom a legújabb romot a cwm-eset tools-szal felismerte rendesen a pc ráhúztam a romot minden rendben ment a tablet viszont nem indult újra cwm menü sem jött fel csak halványan lehetett látni ki-be kapcsol.újra húztam még egyszer ugyan az a szitu.Megint pc de már a bevált glas rom és már volt újra cwm és felált a rendszer. Na ezek után mondja meg valaki mi lehet a probléma .Vagy ha esetleg felrakna valaki egy rendszer mentést a sajátjáról persze egy fris telepítésüt ami még szűz azt nagyon megköszönném hátha azzal tudnék valamit kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- sziku69: Szólánc.
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Robogó, kismotor
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest