- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen notebookot vegyek?
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim72
tag
Sziasztok,
Kb 1 het tapasztalatatal. Elore is elnezest az ekezetek hianya miatt!
Merimobiles-rol rendeltem, china post, teljesen toleralhato idon belul kezhez kaptam (kb 2 het volt a posta, extrat nem kellett fizetnem). Eretedileg 4.1.1 1.03 root-oltan kaptam.
- Bal felso sarokban bevilagitas van. Szerintem eleg eros, de nincs viszonyitasi alapom.
- A megvilagitas szenzor halottnak tunik.
- Ezeket leszamitva teljesen elegedett vagyok a kivitellel.
- Akku ido nekem megfelel, erzekelesi zavarokat nem nagyon vettem eszre.
- Azt meg kellett szoknom, hogy az erinetest hol erzekeli. (Ez azt hiszem a magam kallibraciojanak a hibaja volt. :-) )
Osszessegeben elegedett vagyok.Meg rendeltem egy hozza ajanlot bor tokot. Ez nekem nem jon be, nem tartja rendesen, igy csak fejteton hasznalhato rendesen, mert a kepernyo alja becsuszik a tok ala. Szoval, ha valakinak kene, szivesen eladom.
Vissza a tabletre
Sajos turelmetlenul feltoltottem az 1.05 freaktab-os firmwaret, majd 4.2.2-vel is probalkoztam.
Androi-szuz voltam, de nekem az 4.1.1 jobban bejon, gyorsabbnak is erzem. (Mellekesen az antutu is 16000+ a 4.2 15000-evel szemben, de ez valljuk, be nem akkora nagy kulonbseg)
Vessetek meg, de eddig nekem a 4.1.1 1.03 eredet jon be legjobban. Gond nelkul jatsza a videokat, flasheket.
Kompatibilitasok:
- regi modi vagxok, szeretem a billentyuzetet, egeret. Fujitsu-siemens usb radios billentyuzet, eger kombo problema nelkul megy magyar kiosztassal (most inkabb kezbol irok)
- emtec kartyaolvaso stik, problema nelkul mukodik.
- 32GB cl10 miko sdhc kartya, problema nlkul mukodik
- kulso hdd (1.5TB), erzekelte, nem isnerte fel az fs-t. Nem csoda, 3 particio van rajta, es a 3. az adat (ext 3 vagy 4, nem emlekszem.) Szerintem az 1. Particiot mount-olja. Ha valaki segit, hogy mountoljam a 3. particiot, azt koszonom. - Ezt az eredmenyt is megfelelonek minositem.Amim meg van TP-link tl-wr1043nd router, vargalex firmware, alapbol ezen vsn a fent emlitett hdd, azert vannak rajta lunix paticiok. Wpa2 psk kofolas.
Tv: lg 30lc51Wifi: routeren g/n kombinaltal nem vol az igazi. (Az is igaz, hogy nalunk elegge tele vannak a wifi savok.
Attallitva a router g-re stabil. 3-4 meteren hozza a kozel 20 mbps-t. Minimum 5mbps.
Ghost commanderrel 1.2-1.5 M(B)/sec a masolas, bar nekem valahogy tobbnek tunik.HDMI- na ezt meg nem sikerul a Tv-vel osszehozni, de projektoron is kiprobsltam, ott ment. Hosszan nem teszteltem rajta. Meg mas kabellel probalkozom, de valoszinuleg a tv nem erti az alacsony feszultsegu hdmi-t. Ezt is megfeleltnek minositem.
Meg amit probalta, az 1.05 routol fw-el, hogy felmountoljam a routeren a hdd-t. Ez nem siekrul, szokasos CIFS problema. Segitseget ebben is szivesen fogadok.
Wifin, routterrol full-hd akadozik (savszelessegre gyanakszom. Itt nas lehet, mint masolasnal)
Internal sd-rol jatsza rendesen a full-hd-t is. Nemely filmeknel a hardware-es dekoder beallitas becsikozza a kepernyot. Sw-es dekoder beallitassal is siman mennek a videok.
(Egy kishangelcsuszas elofordulhet, de ez gondolom lejatszotol is fugg)Osszeegeben eddig teljesen elegedett vagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest