Új hozzászólás Aktív témák

• Tim72

tag

Sziasztok,

Kb 1 het tapasztalatatal. Elore is elnezest az ekezetek hianya miatt!

Merimobiles-rol rendeltem, china post, teljesen toleralhato idon belul kezhez kaptam (kb 2 het volt a posta, extrat nem kellett fizetnem). Eretedileg 4.1.1 1.03 root-oltan kaptam.

- Bal felso sarokban bevilagitas van. Szerintem eleg eros, de nincs viszonyitasi alapom.
    - A megvilagitas szenzor halottnak tunik.
    - Ezeket leszamitva teljesen elegedett vagyok a kivitellel.
    - Akku ido nekem megfelel, erzekelesi zavarokat nem nagyon vettem eszre.
    - Azt meg kellett szoknom, hogy az erinetest hol erzekeli. (Ez azt hiszem a magam kallibraciojanak a hibaja volt. :-) )
    Osszessegeben elegedett vagyok.

Meg rendeltem egy hozza ajanlot bor tokot. Ez nekem nem jon be, nem tartja rendesen, igy csak fejteton hasznalhato rendesen, mert a kepernyo alja becsuszik a tok ala. Szoval, ha valakinak kene, szivesen eladom.

Vissza a tabletre

Sajos turelmetlenul feltoltottem az 1.05 freaktab-os firmwaret, majd 4.2.2-vel is probalkoztam.

Androi-szuz voltam, de nekem az 4.1.1 jobban bejon, gyorsabbnak is erzem. (Mellekesen az antutu is 16000+ a 4.2 15000-evel szemben, de ez valljuk, be nem akkora nagy kulonbseg)

Vessetek meg, de eddig nekem a 4.1.1 1.03 eredet jon be legjobban. Gond nelkul jatsza a videokat, flasheket.

Kompatibilitasok:
    - regi modi vagxok, szeretem a billentyuzetet, egeret. Fujitsu-siemens usb radios billentyuzet, eger kombo problema nelkul megy magyar kiosztassal (most inkabb kezbol irok)
    - emtec kartyaolvaso stik, problema nelkul mukodik.
    - 32GB cl10 miko sdhc kartya, problema nlkul mukodik
    - kulso hdd (1.5TB), erzekelte, nem isnerte fel az fs-t. Nem csoda, 3 particio van rajta, es a 3. az adat (ext 3 vagy 4, nem emlekszem.) Szerintem az 1. Particiot mount-olja. Ha valaki segit, hogy mountoljam a 3. particiot, azt koszonom. - Ezt az eredmenyt is megfelelonek minositem.

Amim meg van TP-link tl-wr1043nd router, vargalex firmware, alapbol ezen vsn a fent emlitett hdd, azert vannak rajta lunix paticiok. Wpa2 psk kofolas.
    Tv: lg 30lc51

Wifi: routeren g/n kombinaltal nem vol az igazi. (Az is igaz, hogy nalunk elegge tele vannak a wifi savok.
    Attallitva a router g-re stabil. 3-4 meteren hozza a kozel 20 mbps-t. Minimum 5mbps.
    Ghost commanderrel 1.2-1.5 M(B)/sec a masolas, bar nekem valahogy tobbnek tunik.

HDMI- na ezt meg nem sikerul a Tv-vel osszehozni, de projektoron is kiprobsltam, ott ment. Hosszan nem teszteltem rajta. Meg mas kabellel probalkozom, de valoszinuleg a tv nem erti az alacsony feszultsegu hdmi-t. Ezt is megfeleltnek minositem.

Meg amit probalta, az 1.05 routol fw-el, hogy felmountoljam a routeren a hdd-t. Ez nem siekrul, szokasos CIFS problema. Segitseget ebben is szivesen fogadok.

Wifin, routterrol full-hd akadozik (savszelessegre gyanakszom. Itt nas lehet, mint masolasnal)

Internal sd-rol jatsza rendesen a full-hd-t is. Nemely filmeknel a hardware-es dekoder beallitas becsikozza a kepernyot. Sw-es dekoder beallitassal is siman mennek a videok.
    (Egy kishangelcsuszas elofordulhet, de ez gondolom lejatszotol is fugg)

Osszeegeben eddig teljesen elegedett vagyok vele.

Új hozzászólás Aktív témák