Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA® driverek topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyli
senior tag
Na végre még valaki

Eddig csak arra nem jöttem rá, hogy a kínai bootlogót hogy lehetne cserélni..
De tényleg gyors, nekem annyira nem is melegszik. Amikor beleraktam a 256-os ssd-t, tettem egy 1mm-es hővezető szilikonréteget a proci fölé, csak a mélyedésbe. Eddig csak ettől és a 75mv-os undervolttól nem melegszik fel túlzottan, legalábbis 90fok alatt volt mindig. Gyárilag elvileg 100 fokot is el tud érni (ekkor veszi vissza a procit azthiszem). Egy baj lett, hogy olyan fél mm-t kijön bal-felül a kijelző - ezt mindig visszanyomom, de rendeltem hozzá fél mm-es hővezetőt és fél mm-es rézlapot is (1mm-eset is, de azt nem tettem be, szerintem vékonyabb kell, mert nincs annyi hely ott). Így majd végül még hidegebb lesz, de már ennyitől is jó
Kinyitni kicsit szenvedés volt, de nem tettem benne kárt 
A kijelzője is jó, egész erős a fényereje, bár a színek élénksége lehetne jobb. A gyári fólia tényleg karcolódik, de úton van egy üvegfólia
Tollal is nagyon jó kezelni és rajzolni rá, szépen érzékeli a nyomáserősséget.Az aksiidő max 6 óra, ha csak mondjuk olvasunk rajta, akkor lehet jóval több is, szerintem nem vészes. Fényerőt le kell venni, és beállítani a processzor max használatát kicsit visszavenni, így nem kapcsol be a turbo boost és kevesebbet fogyaszt (windows energiabeállítások).

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kinyitni kicsit szenvedés volt, de nem tettem benne kárt