- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
de ott van, csak nem látszik.
a menúsor ugyanúgy megkapja a 40px-es vastagságot.
A menúsornak ninics vastagsága. Mégis 40px vastag.
A benne lévő elemnek kellene magadni a vastagságát, de 40px alá nem tud bemenni.
Tehát ott van.cstomee
500px alatt szét esik.
Tehát telefonon nem működik.
Ki kell csippenteni, minden telefonnál, de az úgy nem jó.img - igen, tudom, hogy önzáró, de az önzáró elemeket is be lehet zárni, nem gond, viszónt, ha nem zársz egy p tag-et pl az gond.
Azert maradt benne , mert már minden marhasággal próbálkoztam.
Amúgy fent leírtam a megoldást. Még nem tudtam /egyenlőre/ olyan képernyőt ahol ne lenne jó.
A css-t is fejlesztik. nemrég kapott frissítéseket. De ha arról épp nem hallottál a Clear fix -ről tuti hallottál, az se volt régen. Tehát a fejlesztők, miért nem teszik végre bele.Trükközés: pont az olyan sufni tuning, amit te is csináltal, meg amit én is.
Nincs rá szabvány. Old meg valahogy. Nem töéletes, de szöszölj vele az idők végéig.subgrid - ez pl megoldaná /nem támogatott még/
de csak kezdő vagyok, a fejlesztők tuti tudnának egy tuti response módszert bevinni.
Mint a clear fix bekerült anno. Nem kell trükközni. Beírod, és tadaaam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest