- 3D nyomtatás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gigabyte alaplap topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
de ott van, csak nem látszik.
a menúsor ugyanúgy megkapja a 40px-es vastagságot.
A menúsornak ninics vastagsága. Mégis 40px vastag.
A benne lévő elemnek kellene magadni a vastagságát, de 40px alá nem tud bemenni.
Tehát ott van.cstomee
500px alatt szét esik.
Tehát telefonon nem működik.
Ki kell csippenteni, minden telefonnál, de az úgy nem jó.img - igen, tudom, hogy önzáró, de az önzáró elemeket is be lehet zárni, nem gond, viszónt, ha nem zársz egy p tag-et pl az gond.
Azert maradt benne , mert már minden marhasággal próbálkoztam.
Amúgy fent leírtam a megoldást. Még nem tudtam /egyenlőre/ olyan képernyőt ahol ne lenne jó.
A css-t is fejlesztik. nemrég kapott frissítéseket. De ha arról épp nem hallottál a Clear fix -ről tuti hallottál, az se volt régen. Tehát a fejlesztők, miért nem teszik végre bele.Trükközés: pont az olyan sufni tuning, amit te is csináltal, meg amit én is.
Nincs rá szabvány. Old meg valahogy. Nem töéletes, de szöszölj vele az idők végéig.subgrid - ez pl megoldaná /nem támogatott még/
de csak kezdő vagyok, a fejlesztők tuti tudnának egy tuti response módszert bevinni.
Mint a clear fix bekerült anno. Nem kell trükközni. Beírod, és tadaaam.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 128gb Natural Titanium
- iPhone 13 128Gb fehér (starlight) első tulaj, patika állapot, akku 85%, új kijelzóvédő
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- FÉLÁRON! Gyeon Q2 Mohs EVO kerámia védelem (50 ml)
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest