Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sociopathic
csendes tag
Hello!
Lehet, hogy volt már róla szó, de az lenne a gondom, hogy szeretném a tartalom divemet középre tenni. Ez horizontálisan sikerült, használtam a margin:auto parancsot, de vertikálisan nem tudom, mert az auto érték a tetejére teszi. Ha viszont konkrét értéket írok be, akkor csak 1 felbontáson fog úgy kinézni, ahogy én szeretném, nagyobb felbontásban a tartalom alatt marad egy csomó üres rész. Ez mind firefoxban. Emellé még jön, hogy explorerben még akkor is tudom lefelé görgetni az oldalt, ha már ott nincs semmi, csak fehérség. Ha van valakinek ötlete erre a két problémára, légyszi segítsetek! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Búzasörrel nyitnak Európa felé a Xiaomi villanyautói
- Gitáros topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux Mint
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest