Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reflax
tag
Nos én átszerkesztettem a html-t és a css-t, így ez jött ki jelenleg

Kérlek tekintsétek meg és szívesne fogadok észrevételt még és kritikát!
siteaz általad említett dolgok előtt csináltam még ezt mi előtt felnéztem ide. Természetesen még sok javítani való van rajta ez tuti látszik.
-
JohnD
tag
Bocs a késlekedésért! Sajnos fix a hoverkor megjelenített div szélessége, mert úgy néz ki számomra megfelelően, ill. a pozicionalasa is (top, left) a nap div ek szélessége ill. magassága alapján van kiszámolva (még a php kodban), ami tehát szintén fix. (És absolute a position tulajdonsága emiatt.)(Left tulajdonság pl. a nap div szélessége szorozva amennyi van belőle a hover div előtt.)
Így gondolom ha a különböző bongeszoablak meretekhez különböző css méreteket akarok megadni, jo sok ismétlődő css kód kellene, nem?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- Gyúrósok ide!
- EAFC 26
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- HP ProDesk 400 G6 mini - Core i3 10100T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- HP Z32 32" 4K monitor 3840 x 2160 karcos kijelző, de így is gyönyörű!
- Dell Pro Max 14" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest