Hirdetés
- OLED TV topic
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reflax
tag
Nos én átszerkesztettem a html-t és a css-t, így ez jött ki jelenleg

Kérlek tekintsétek meg és szívesne fogadok észrevételt még és kritikát!
siteaz általad említett dolgok előtt csináltam még ezt mi előtt felnéztem ide. Természetesen még sok javítani való van rajta ez tuti látszik.
-
JohnD
tag
Bocs a késlekedésért! Sajnos fix a hoverkor megjelenített div szélessége, mert úgy néz ki számomra megfelelően, ill. a pozicionalasa is (top, left) a nap div ek szélessége ill. magassága alapján van kiszámolva (még a php kodban), ami tehát szintén fix. (És absolute a position tulajdonsága emiatt.)(Left tulajdonság pl. a nap div szélessége szorozva amennyi van belőle a hover div előtt.)
Így gondolom ha a különböző bongeszoablak meretekhez különböző css méreteket akarok megadni, jo sok ismétlődő css kód kellene, nem?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Ingatlanos topic!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- HP Z32 32" 4K monitor 3840 x 2160 karcos kijelző, de így is gyönyörű!
- Dell Pro Max 14" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új és Használt Socket775 alaplapok
- Gigabyte G5 MF5 i7-13620H 16 GB DDR5 1 TB SSD RTX 4050 6GB FHD 144 Hz RGB akksi 100%
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest