- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Milyen házat vegyek?
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED monitor topic
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Egér probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
MyCroft
tag
válasz
Forest_roby #349 üzenetére
Azt megpróbálhatod, hogy azt a szöveget, amit nem akarsz átlátszóvá tenni, berakod egy <span> vagy <div> elembe, és annak visszaállítod az opacity tulajdonságát olyanra, amilyenre szeretnéd
-
Reiko
tag
válasz
Forest_roby #349 üzenetére
Elsőnek lehet, hogy jobban járnál gif vagy png kit. képek alkalmazásával a td hátterén, ugyanis az nem befolyásolja a td tartalmát!
Annyi a bibi, hogy a gif csak 256 színt tud és ebből csak 1 lehet transparens, a png tudja az alpha-t, de viszont a támogatottságával lesznek problémáid (én is ezzel szívok)!
Ha mégse akkor másodiknak google
Beírtam, hogy opacity és meg is találtam ezt pl: [link]
..szóval nem próbáltam ki a kódot, amit írtál, de szerintem azért csinálja, mert a tulajdonság, amit adtál a td-nek átöröklődik a tartalmára is...
Én nem szoktam opacityt használni, mert úgy tudom, hogy nem minden böngészde tudja normálisan kezelni
Remélem helpfúl voltam -
Protezis
őstag
válasz
Forest_roby #9 üzenetére
okok
De ha van jobb ötleted a topik címét illetően, hallgatlak -
Protezis
őstag
válasz
Forest_roby #7 üzenetére
Akkor a legtöbb topikot felesleges volt már eddig is megnyitni, mert sokan nem ott tették fel az amúgy oda való kérdésüket.
Igen, vannak JS kérdések ott is, de inkább csak azért, mert fogalma sincs a legtöbb embernek arról, hogy a kérdéses dolgot éppenséggel JavaScripttel lehet megoldani, nem elég a HTML hozzá.
Mellesleg nem kifejezetten CSS topikot akarok ebből kihozni, hanem egy olyasmit, hogy szépen mindenki összeállít egy olyan hsz-t, mint az enyém (2. része), és a többiek megpróbálnak használható segítséget nyújtani neki. Ergo CSS bugkeresés.
A bug lehet a böngésző(k)ben, vagy akár maga a CSS nyelvben.
Van még pár hiba a tarsolyomban, csakhát szépen boncolgatni kell őket, hogy tömör, érthető, világos legyen. -
Protezis
őstag
válasz
Forest_roby #4 üzenetére
Tévedsz, van Javascript topik, és használják is az emberek: Bővebben: link
faster: reméltem is
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest