Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chrystall

senior tag

válasz martonx #2534 üzenetére

De én meg említettem, hogy az a baj, hogy a honlapom stílusa olyan, hogy a méretek nem fixek hanem relatívak nagy monitoron. Így nem lehet a Stock gombokat használni, mert a Firefox a stock gombot nem engedi méretezni. Mondjuk most beugrott, hogy akkor mobilra egy külön divből a stock gombok jelennének meg, amíg a teáltalad adott kód rejtve lenne, de ez se igazán jó, mert a viewport eltérések miatt van, hogy a stock gombok mivel nem méretezhetők, túl kicsik egyes mobilokon. Határeset, de ott is kéne a méretezés. Ez egy szép honlap, jó megoldás kellene, nem felemás.

Minden esetre vészmegoldásként max annyit tudok csinálni, hogy hagyom a pöttyöt hogy kitöltse a gombot, és akkor gond megoldva. De egyrészt nem igaz hogy egy szaros méretezhető gombot nem lehet a 21. században csinálni, a másik meg hogy amúgy van egy űrlapom amin jól méreteződik a gomb, majd arról kimásolom és adaptálom a kódot, csak az is ilyen third party űrlap egy tonna kóddal, valahol benne krikszkraksz idevágó részekkel, szóval kihámozni mindent egy év. A tied egyszerűbb meg elegánsabb lenne, csak ez a content dolog, ez kiakaszt.Meg nem is értem miért csinálja ezt a mobil, mikor az emulátorban jó, és így természetesen rá se tudok jönni mi a hiba, mert az emulátorban nem derül ki semmi.

Új hozzászólás Aktív témák