Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Zedz #1561 üzenetére

Azért ez attól is függ, hogy van-e már kész sablon arra a bizonyos webshopra vagy sem, ha 0-ról kezdik írni, akkor a "nem sok mindent lehetne onnan hasznosítani" nem igaz, kapásból kézhez kapsz egy komplett gyűjteményt a reszponzivitás és még rengeteg más kialakításához, valami alapvető stílussal való felruházásához, persze aztán még erre ráépülhet az egyedi dizájn.
    Ez sem fekete vagy fehér (szóval nem csak az van, hogy egyszerű oldalhoz oké, komplexhez nem oké), sztem a Bootstrapet vagy más hasonló frameworkszerűséget simán lehet kiindulási alapnak használni egy komplexebb oldalhoz is, szóval elég hasznos tud lenni, ha ismer ilyet.

Szerk.: martonx megelőzött, közben ő is írt neked választ. :)

(#1562) martonx:
    Egyetértek, tényleg nagyon jó a doksija a Bootstrapnek.

(#1563) martonx:
    Szerintem minimalista oldalra is jól lehet használni. :D A minimalista oldalt is simán lehet, hogy valaki mobilon is jól olvashatóvá akarja tenni, de nem akar tökölni az alap kézzel való megírásával. Mondjuk számolni kell azzal, hogy a Bootstrap saját fájlocskáit is be kell töltögetni.

• martonx

veterán

válasz Zedz #1561 üzenetére

Ezzel mondjuk vitatkoznék. Pont a minimalista oldalaknál nincs szükség bootstrapre elvégre ha minimalista, akkor nincs is mit használni belőle. És pont a komplex cuccoknál jöhet jól a benne lévő kismillió okosság.

Ettől függetlenül nem vagyok nagy barátja a frameworköknek, szvsz a legjobb ezek használatát minden esetben a minimálisra szorítani, és saját, direkt a célra optimalizált változatokkal kiváltani.

Új hozzászólás Aktív témák