Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Szerintem nincs ilyen menetrend. Ahogy haladsz úgy lesz szükséged egyre több mindenre. Ha már muszáj ilyen rendszert felállítani, akkor előbb lesz szükséged JS-re mint preprocessor-ra. Sőt. Még a szerveroldallal is hamarabb fogsz találkozni, mint hogy SCSS-t kelljen használnod.
Szerk:
Azigen. Úgy látom ez eldőlt.3:0 ide.
-
fordfairlane
veterán
Én sem ajánlom a CSS preprocesszorokat. Ahogy én látom, egyelőre messze nem olyan mértékű a CSS komplexitása, hogy ezt tovább kelljen vinni. Első körben kerülj képbe az alapvető kliensoldali és szerveroldali technológiákkal, az ilyen build eszközökkel ráérsz később is foglalkozni. Amíg egyszerű az oldal, és nincs rutinod a használatukban, addig inkább csak hátráltatnának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Coca Cola Vanilla
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest