- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- UHD filmek lejátszása
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Én a jQuery - t és a PHP - t nem eroltetnem, csak alap szinten. PHP nepszerusege durván csökken, a jQuery pedig kezd kimenni a divatból. Szerintem elsősorban a vanilla JS - re kéne majd rafekudnod, úgyis arra épül szinte minden. Ha az már jól megy, akkor esetleg megismerkedhetsz egy JS framework el, jelenleg 4 ismertebb van, angular, ember, backbone és reactflux. Utána mivel full frontendes szeretnél lenni megismerkedhetsz az ionic-al vagy/és a famo.us-al illetve a CSS preprocesszorokkal. És akkor még a build toolokrol nem is beszéltünk mint gulp, grunt, npm, make stb...
-
DNReNTi
őstag
Ártani nem árt. Vannak cégek, ahol valamelyik népszerű tartalomkezelő egy jól megmoddolt változatát használják, így előny lehet, ha tudod, hogyan kell mondjuk WP-hez elkészíteni egy témát. Ismerek olyat, ahol Joomla (!!!) alapú weboldalakat készítenek, és súlyos pénzeket kérnek el érte. Cégnevet inkább nem írok.
Az előző hozzászólásomat még kiegészíteném mielőtt megjön martonx, meg Jim-Y. Természetesen a szerver oldal nem csak PHP lehet.
Én azért példálóztam azzal, mert azt használom/ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- A játékfejlesztők közel 90 százaléka AI-ügynökkel dolgozik
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- PlayStation 5
- Jövedelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tudományos Pandémia Klub
- Honda topik
- További aktív témák...
- ROG Strix G733PZ 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7945HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - vadonatúj, aktiválatlan
- Crucial Ballistix 16 GB (2x8 GB) 3600 MHz CL16 DDR4-kit eladó
- Eladó Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest