- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Acer notebook topic
- OLED monitor topik
- Milyen házat vegyek?
- XMLTV EPG letöltő progi
- TCL LCD és LED TV-k
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda 1993
senior tag
válasz
martonx #1298 üzenetére
Engem nem igazan erdekel a reszponziv webdizajn ( legalabbis egyenlore meg nem)
Ugyanis szerintem sokkal jobb az egyszeru desktop nezet, bar lehet hogy ez csak szerintem van igy.
Nyilvan ha majd szugsegem lesz ra akkor majd utananezek.Sk8erPeter "Ikszdé!
Látom megtetszett. " Van ez igy. -
Zedz
addikt
válasz
martonx #1298 üzenetére
Ezt az m.xyz megoldást még nem csináltam, csak észrevettem pár oldalon (pl itt is) hogy így oldják meg. Ez tulajdonképpen annyi, hogy redirectelnek egy olyan oldalra, ahol csak a mobilra megírt css-t rántják be? Tehát beszélhetünk egy teljesen önálló oldalról, csak más css fájlal?
-
honda 1993
senior tag
válasz
martonx #1192 üzenetére
mondjuk most nem ertem hogy miert kell megint felhozni a multkorit
" Meg különben is te jobban tudod." gondolom ezzel arra utaltal hogy a multkor miket irtam.
most tok normalisan kerdeztem valamit.
csak azert nem kuldtem jsfiddle peldat,mert az oldalnak mar kitalaltam a temajat ,es elegge egyedi illetve velemenyem szerint erdekes is .
es ha egyszer sikerul megcsinalnom akkor tenyleg egy jo kis oldal lesz,
nos, ezert nem szeretnem elkuldeni a kodot.
de kozben
DNReNTi segitett az egyik hsz-ed, azt hiszem hogy mostmar tudom hogy mi a problema. -
honda 1993
senior tag
válasz
martonx #1184 üzenetére
Rendben Köszi.
Más:
A múltkor kérdeztem hogy miért van az hogy a kisebb felbontású monitoron szétugrik az egész oldal és nem látni belőle szinte semmit.
Azt mondták hogy az egész oldalt rakjam bele egy fix szélességű konténerbe,
Page {
Width: 600px
Height: 450px
Stb stb
}
Ez működik is, de most csináltam egy másik oldalt, ahol van egy container is a pege-en kívül, ez a container az almenünek ad helyet/hátteret.És így megint szétugrik minden a kisebb felbontáson.
Ez miért lehet?Köszi előre is
-
Muton
addikt
válasz
martonx #1042 üzenetére
köszi. de nem erre gondoltam. úgy látszik félreérthető voltam. ilyet szeretnék:
tehát ha a szöveg hosszabb (sosem lesz kisregény 10-50 karakter, a gomb szélesebb lesz, és egy sorban van a logoval. a szöveg mellett azonos távolság, a logo és a szöveg vertikálisan középen, míg a v lent.
egy fix, a gomb magassága, jelenleg 30 px
-
daninet
veterán
válasz
martonx #1003 üzenetére
elbeszélünk egymás mellett... tehát szeretném ha hover-re másik képek jönnének be, és persze megcsinálhatom gyalog módszerrel, kap minden menüelem külön class-t, de ilyet először láttam és érdekel. Tehát a PNG kép hívja meg a többi képet, és az tartalmazza szerintem az elérési utat mivel az egyes képeknek random neve van, tehát nem egy sorozatot hív be mondjuk 1.jpg 2.jpg stb. Ezt dupláznám meg, és átírnám benne a hover képekre az elérési utat. Viszont természetesen csak úgy szövegszerkesztővel egy png-t nem lehet módosítani.
-
Hege1234
addikt
igen viszont ha az egész erre épült hogy képek vannak hozzá használva
akkor jól gondolom hogy az egészet átkéne írni ?+ én csak most tudtam meg azt is hogy ez nem php hanem css
csak kaptam egy ftp-s hozzáférést hogy ha szerkesztettem valamit
akkor oda feltudom tenni kipróbálnién máig azt hittem html-ben van
és majd vígan szerkesztgetemcsakhogy itt nem látom egy ablakban a kódot a másikban meg azt ahogy a böngészőben látom
+ ha ez css akkor hogyhogy php a kiterjesztése a fájl-nak ?
ha nem képekben van megcsinálva akkor hogy kapok olyan boxot ami az oldalon van ?
átlehet a css-t alakítani úgy hogy megmaradjon az ahogy a képek változnak ?
(15-20 cikkelyre felszeleteli majd képet vált
ezt egyébként flash végzi ? vagy valami skript ?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest