Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
ez azért van, mert amikor írod az űrlapot, akkor Entert nyomva egyből el is küldi. tehát ha aktív az űrlap akkor egyből aktiválódik is a submit gombja. és olyan kijelölt lesz, hogy egy kicsit vastagabb lesz a kerete.
utálatos dolog, de windowsos problem. nekem még nem sikerült eltöntetni. igaz nem is zavart, és nem is nagyon akartam eltüntetni (5 percet szántam rá azalat nem találtam css-es megoldást.)
persze ha nem alap gombot hagysza akkor asszem egyből jó lesz ha jól emlékszem. de ahhoz border kell levenni 1px solid-ra. de akkor meg hülyén néz ki a gomb, mert nincs 3D hatás
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OpenMediaVault
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Asztalos klub
- Milyen házat vegyek?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest