Hirdetés
- Fűtőtestnek sem lehet utolsó a legújabb ROG termék
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XMLTV EPG letöltő progi
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Szia,
Szerintem jó sorrendben tanulod a dolgokat, nincs vele gond.
Pár megjegyzés:
- majd inkább a Javascriptet értsd meg alapjaiban jól, mint a JQuery-t vagy az Angular-t lévén mindkettő a vanilla JavaScripten alapszik, így én azt mondanám, hogy egy 20-as időbeosztás skálán 3 JQ - 3 Angular - maradék sima JavaScript legyen. De ez az én véleményem, ami a tapasztalatomon alapszik. Library-k/Framewrokök jönnek-mennek de a szülő nyelv az mindig ugyanaz.
- majd ha elértél a végére, akkor szerintem a PHP-re se fektess feleslegesen sok energiát, inkább csak annyit, hogy a nyelven keresztül meg tudd tanulni a programozás alapjait. OOP ilyesmik.. a szokásos stack. Helyette ha már az alapok megvannak, akkor próbálj majd ki minél több szerver oldali nyelvet.De amúgy szerintem teljesen jó az összeállítás, hajrá, jó lesz az

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Amazon
- Fűtőtestnek sem lehet utolsó a legújabb ROG termék
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trollok komolyan
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- XMLTV EPG letöltő progi
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest