Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrael
senior tag
egy rövid tömör kérdésem lenne:
ha csinálok egy html/css valid oldal-t, akkor az minden normális böngészőn ugyanugy fog/kellene megjelennie?
Pl. csináltam egy oldalt, elméletileg valid, de pl. linux alatt konqueror-ban nem ugyanúgy néz ki, mint mondjuk firefoxban. Ez a böngésző nem szabvány szerinti működése okozza?
Érdemes/kell foglalkoznom vele, hogy az ilyen szabványtól eltérő böngészőkben is jól jelenjen meg az oldal, vagy elég, ha ie, gecko motoros böngészőkben jó.
Illetve tegnap még belefutottam egy érdekes hibába:
Szürke háttérre ráraktam egy félig átlátszó png-t.
Firefox alatt, ott ahol átlátszó a kép, látszik szépen a háttérszín, de ie alatt a szürke helyett valami kékesszürke szín látszik. Ha nem rakom oda a képet, akkor ie is jól mutatja a szürke hátteret.
Konkréten ez az az oldal, jah, meg írjatok róla véleményt, 5leteket, kritikát, bár előre bocsájtom, hogy ez az első saját kézzel írt oldalam.
[link]
Jah, az oldalam firefox plugin szerint valid, csak az atw által beszúrt banner, meg js. miatt jelez hibát.
Tyrael
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - RTX 3080, Ryzen 7 5700X, 32gb RAM
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12800HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest