Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!

Új hozzászólás Aktív témák

• Szak1

csendes tag

Sziasztok!

Ezt a topicot azért nyitnám, mert se a halkítás, se a zalman topic nem foglalkozik a kérdéssel egy-egy hozzászóláson kívül.

Szóval az a helyzet, hogy szerintem lehet bármilyen 8 centis tápot elhallgattatni, hiszen csak a ventillátor keltette levegőáram ad hangot.
    Én is ezt tenném: eltávolítottam a védőrácsot, így egy picit halkabb lett, most jönne valami halk venti.

Végig a Zalman ZM-F1-re gondoltam, ami 8 centis, ám valaki azt írta, hogy még a hozzáadott 50 Ohmos ellenállással is hangos, inkább vegyen az ember egy YS-Tech ventit.

Azokat, akiknek van a gépében (tápjában) Zalman ZM-F1, kérem, írják le szubjektív véleményüket a ventiről. (milyen hangos, mennyire hűt)
    Mert a fő szempont a szinte néma gép, a hűtés másodlagos, persze a 400W-os Codegen tápom jó lenne ha nem olvadna el....

Ha esetleg más halk 8 centis ventillátort tud vki 2000 alatt az írja, esetleg tapasztalatokkal együtt.

Ugyanis ezen információk alapján össze lehet hozni egy szinte néma tápot 1000-2000 forintból.

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák